Kočky - Elegantní lovci na sametových tlapkách přehled
kolektiv autorů , Birgit Adam , Beate Ralston , Julia Christ , Ines Christner Benedetti
Kočky doprovázejí člověka již celá tisíciletí – ať už jako přítulní společníci, nebo úspěšní lovci myší. Fascinuje nás jejich tajuplný pohled, pružné mrštné tělo a nezávislý charakter. V této atraktivní publikaci s bohatým obrazovým doprovodem čtenáři naleznou profily všech plemen koček uznaných chovatelskou organizací World Cat Federation. Kniha nabízí přes 500 okouzlujících snímků koček s citlivě napsanými doprovodnými texty včetně popisu charakteristických znaků, zálib a povahových vlastností koček a věnuje se také rozmanitým okamžikům kočičího života – při volném pohybu venku, v teple domova či v soužití s jinými kočkami, anebo dokonce se zcela nezvyklými zvířecími kamarády... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočky - Elegantní lovci na sametových tlapkách. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Kočky - Elegantní lovci na sametových tlapkách v seznamech
Nádherná kniha s hromadou barevných fotografií všech plemen koček - jako pomocník pro možný výběr naprosto dokonalá! :-)