Kód zrození přehled
John Case
Z pozdně nočního telefonátu se Joe Lassiter dozví zdrcující zprávu. Jeho sestra i s malým synovcem zahynuli při požáru jejich domu nedaleko Washingtonu. Lassiter ale zjistí mrazivou pravdu: jeho blízcí byli brutálně zavražděni ještě před založením ohně…Totožnost záhadného podezřelého jen vyvolává více otázek. Pak Lassiter odhalí další zločin – vraždu jiné nevinné matky s dítětem. Čím více skutečností odkryje, na tím rozsáhlejší konspirační síť naráží, a hledání odpovědí jej zavádí na nebezpečnou mezinárodní štvanici za pravdou, která ho – i celý svět – šokuje až do morku kostí…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kód zrození. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavá myšlenka, příběh fakt udržuje člověka v napětí a závěr stojí k zamyšlení, celkově doporučuji.
Kniha Kód zrození v seznamech
2005 | Druhá šance / Chytač stínů / Iluzionista / Strážce |
2006 | Kód zrození |
2007 | Tanec duchů |
2001 | První jezdec Apokalypsy |
2006 | Maska smrti |
Podle mě jedna z nejlepších knih svého žánru. Zajímavá myšlenka o tom, kam se jednou může dostat věda, a o tom, co mohou být lidé schopni udělat, aby se o tom nikdo nedozvěděl. Kniha je napínavá až do konce. Jen ten úplně samotný konec je trochu ustřelený. Ale to se dá velkoryse přejít.