Kolik váží sněhová vločka a jiné příběhy přehled
Brian Cavanaugh
Příběhy, anekdoty, legendy, bajky, minutové romány - všechny tyto krátké literární útvary použije B. Cavanaugh k jedinému cíli: aby dojal, potěšil a povzbudil svého čtenáře. „Kolik váží sněhová vločka“ je již třetí knížkou autorových malých zamyšlení a potěšení. Jsou tak malé, že se dají číst třeba ráno na cestě autobusem do práce nebo do školy. Jsou však tak milé, že vydrží na celý den. "Kolik váží sněhová vločka" je už třetí Cavanaughovou knihou, kterou Karmelitánské nakladatelství vydává. Loni se setkala s živým zájmem čtenářů kniha Kup si los, před dvěma lety pak celou sérii už svým názvem předznamenala knížka Malé příběhy. V nich se také Cavanaugh hlásí k jinému autorovi krátkých a vtipných vyprávění - k populárnímu Robertu Fulghumovi. Jistá podobnost vtipných a dojemných příběhů z pera obou spisovatelů přitom rozhodně není náhodná..... celý text
Literatura světová Povídky
Vydáno: 2003 , Karmelitánské nakladatelstvíOriginální název:
Fresh packet of sowers seeds: third planting
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kolik váží sněhová vločka a jiné příběhy. Přihlašte se a napište ho.
Po přečtení mě napadá jedno slovo - perfektní! Kniha je určitě vhodná pro každého, kdo hledá něco k zamyšlení. A jako bonus, kniha vyvolá i úsměv a to je přece dnes potřeba.
Kniha Kolik váží sněhová vločka a jiné příběhy v seznamech
víra osobnosti Bůh a člověk duchovní život křesťanský život úspěch životní styl
2003 | Kolik váží sněhová vločka a jiné příběhy |
2001 | Malé příběhy |
2002 | Kup si los a jiné příběhy |
2004 | Kam patří mořské panny? a jiné příběhy |
Tahle útlá knížečka je opravdový poklad. Tolik inspirujících příběhů na jednom místě. Skvělé čtení.