Mutantský faktor přehled

Mutantský faktor
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429577/bmid_mutantsky-faktor-JuX-429577.jpg 3 28 28

Připravte se na dvojitou porci mutantsko-pavoučí akce, kterou vám přinášejí legendy komiksu Todd McFarlane, Rob Liefeld a Erik Larsen! Ať už se Spider-Man pouští do sólových akcí s Beastem či Wolverinem, nebo do titánské týmovky po boku mocné X-Force, na vlastní kůži pozná, proč jsou X-Meni považováni za jedny z nejneuvěřitelnějších hrdinů světa! Obsahuje sešity sérií Spider-Man (Vol.1) #15-17, X-Force (Vol. 1) #4 a Marvel Comics Presents (Vol. 1) #48-50.... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette

Mutant Factor

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mutantský faktor. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
20.10.2024 3 z 5

Ach jo ta kresba se moc nepovedla

memphisz
22.07.2023 3 z 5

Stejně jako předchozí díl McFarlaneho série o Spider-Manovi jde zejména o kresbu. Kniha je záznamem devadesátkové revoluce, která se točí hlavně kolem akce. Scénář je vedlejší a příběhy jsou proto nepříliš dějově ukotvené. Jsou zkratkovité, jednorázové a soustředí se obvykle kolem jedné dlouhé akční scény. Nicméně v této knize nalezneme mladá esa devadesátkové akční kresby. McFarlaneovi vypomáhá osvalený hi-tech futurismus Roba Liefelda nebo o dost civilnější, ale obdobně detailní Erik Larsen (jeden z jeho zdejších padouchů vypadá úplně jako jeho autorské dílo Savage Dragon) . Tři mistři, kteří se o něco později společně zvedli a ještě s dalšími kreslíři odešli od Marvelu a založili Image Comics.

mirec88
27.02.2023 3 z 5

Taký priemernejší Spideyho komiks. Niektoré príbehy sa mi páčili viac, iné menej, najviac ma zaujal prvý príbeh, teda zápletka, že Peter s Mary Jane sa rozhodli vyhľadať pomoc Beasta a radu, či majú alebo nemajú mať deti. Najmenej sa mi páčil príbeh s Wolverineom, bola to proste len akčná rubačka a potešilo aj stretnutie so Smrťou a čo ma sklamalo bol nedokončený Juggernautov príbeh. Slabšie 3 hviezdičky.

Kniha Mutantský faktor v seznamech