Padlé město přehled
Kaare Andrews
Komiksový výběr Spider-Man série
New York se konečně osvobodil od hrozby superpadouchů... ale za jakou cenu? Ve třicet let vzdálené budoucnosti se město ocitá v područí totalitně vládnoucího starosty a jeho brutální policejní jednotky, Černé ruky. Petr Parker odešel na odpočinek. SVou superhrdinskou kariéru pohřbil spolu se svou ženou. Tíží ho minulost a pronásledují vnitřní démoni. Jenže lidé potřebují hrdinu víc než kdy dřív. Dokáže Petr najít ztracenou vůli a stát se znovu Spider-Manem? Obsahuje komiksy Spider-Man: Padlé město č. 1-4.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Padlé město. Přihlašte se a napište ho.
Naprosto speciální komiks, v rámci toho, co většinou se Spider-Manem vznikalo a vzniká. Bylo to opravdu něco jiného. Začátek komiksu se mi nečetl vůbec dobře a snadno, tahle svého dětského hrdinu prostě nikdy vidět nechtěl, ale alespoň to opět ukázalo, že i on je člověk, i když se schopnostmi, které běžný člověk nemá. Člověk, prostě nemůže snášet utrpení donekonečna, hlavně teda část o smrti MJ je tedy opravdu síla a něco co mě vlastně nikdy nenapadlo.
Celkově velice zajímavý komiks, ale ta kresba no.. asi se k tomuto komiksu i hodila, ale prostě mi na ní něco vadilo a pořád jsem se na to soustředil, za to i teda minus jedna hvězdička, i když kdyby šlo ubrat jen půl hvězdy, tak to udělám, takže spíš 4 a půl :)
Každopádně pro fandy přátelského souseda určitě must have.
Tak toto bol Komiks s veľkým K. Takmer dokonalý. Smutný, ponurý, depresívny príbeh odohrávajúci sa 30 rokov po tom ako náš milovaný Spidey povesil kostým na klinec. No ľúbilo sa mi to veľmi. Vidím tu porovnanie s Návratom temného rytiera, ktorý som zatiaľ nečítal, takže mi to vôbec nevadilo. Každopádne štát, ktorý je izolovaný a orwellovský mi sadol a to ako sa tu objavili a počínali zloduchovia bola sila. A to s MJ bolo tiež veľmi smutné. Klobúk dole. Prečo potom "len" 4 hviezdičky? Lebo mi nesedela kresba a občas sa mi scenár zdal príliš zjednodušujúci, až detský na taký typ príbehu. Ale s kľudným svedomím môžem tento príbeh odporučiť.
Kniha Padlé město v seznamech
Tak tohle vůbec nepovedlo