Konaj ako dáma, mysli ako muž přehled
Steve Harvey
Nejestvuje pravdivejšie konštatovanie: muži sú jednoduchí. Najprv si osvojte túto skutočnosť, a potom všetko, čo sa o nás dozviete v tejto knihe, začne zapadať na miesto. Len čo sa s tým vyrovnáte, budete musieť pochopiť zopár základných právd: mužov poháňa to, čím sú, čo robia a koľko zarábajú. Nezáleží na tom, či je muž výkonný riaditeľ, podvodník alebo oboje, všetko, čo robí, sa filtruje cez jeho titul (čím je), ako ten titul získal (čo robí), a odmenu, ktorú dostáva za svoje úsilie (koľko zarába). Tieto tri veci vytvárajú základnú DNA mužnosti – tri výsledky, ktoré musí každý muž dosiahnuť, kým skutočne naplní svoj mužný osud. A kým muž, s ktorým chodíte, máte s ním intímne vzťahy alebo ste zaňho vydatá, nedosiahne svoj cieľ v týchto troch oblastiach, bude priveľmi zaneprázdnený na to, aby sa mohol sústrediť na vás.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2009 , Tatran (Bratislava)Originální název:
Act Like a Lady, Think Like a Man, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konaj ako dáma, mysli ako muž. Přihlašte se a napište ho.
Něco z knížky bylo užitečné, ale rozhodně ji nebudu číst znovu. Myslím si, že jsou lepší knížky.
Knížka mi ležela v knihovničce poměrně dlouho (výpůjčka z knihovny, které byly doposud uzavřené kvůli aktuální situaci).
Bála jsem se, že se bude jednat o nějaké až odborné pojednání např. o světě podnikání, ale bylo to poměrně oddechové, místy tak trefné až to bylo vtipné a skutečnostem v knize uvedených i věřím. Takže za mě (vůči očekávání) skvělé! Trošinku se kniha opakuje, ale není to tak hrozné (existují knihy, které se opakují víc a to dokonce i pomalu formulací, což jsem zde nezaznamenala).
Kniha Konaj ako dáma, mysli ako muž v seznamech
2010 | Jednejte jako dáma, myslete jako muž |
2011 | Jak si najít a udržet muže a zůstat dámou |
2016 | Jednejte jako vítěz, myslete jako vítěz |
Knihu jsem dostala jako dárek. Některé kapitoly pro mě byly užitečné, ale zbytek byl celkem o ničem a možná i trochu naivní.