Konec a smrt Amelie Anne přehled
Kat Rosenfield
Becca vždy toužila opustit ospalé malé městečko, ve kterém vyrostla. Nález neznámé mrtvé dívky u cesty však všemi obyvateli, včetně Beccy, otřese. Becca stále nemůže pochopit, jak mohlo k něčemu takovému dojít nedaleko jejího domu, a poprvé v životě se nedokáže rozhodnout, co by měla udělat dál. Krátké kapitoly popisující poslední dny Amelie Anne jsou provázány s létem, které prožívá Becca, a souběžné příběhy dvou mladých dívek, které mají potíže s vlastní identitou a vztahy na hraně, přivádějí čtenáře stále blíž a blíž k pravdě a postupně rozplétají skutečný příběh Amelie Anne.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2013 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Amelia Anne is Dead and Gone, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konec a smrt Amelie Anne. Přihlašte se a napište ho.
No nevím, nějak si nedovedu představit, proč James nemohl toho dělníka dělat i někde jinde, ale to jen tak velmi na okraj.
Bylo to rychle přečtené a velmi, velmi předvídatelné. Život na maloměstě je poněkud klaustrofobický.
Knížka začínala zajímavě a hned mě vtáhla do děje. Ale potom to nějak vyprchalo a dočítala jsem jen s vypětím sil a vůle.
Hlavní hrdinka Becca mi byla sympatická jen ze začátku, stejně tak James.
Příběh byl zmatený, přeskakování během jedné věty z přítomnosti do minulosti mě mátlo, náhlá změna tématu taky - četla jsem, ale vůbec jsem se nechytala.
Na to, jak to vypadalo dobře (ze začátku), mě knížka dost zklamala. Přišlo mi to takové o ničem. Nemastné, neslané...
Kniha Konec a smrt Amelie Anne v seznamech
Hodně slabé, dávám dvě hvězdičky za to, že jsem to alespoň dočetla