Konec utrpení v rodinách a vztazích přehled

Konec utrpení v rodinách a vztazích
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438972/bmid_konec-utrpeni-v-rodinach-a-vztazich-oCV-438972.jpg 5 21 21

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi. Po vzoru předchozí autorčiny knihy s názvem Strach z opuštění i zde naleznete velké množství autentických příběhů. Dočtete se o bolestivých a komplikovaných vztazích s otcem i matkou, o neporozumění v partnerských vztazích či o těžkostech mezi rodiči a dětmi. Dozvíte se nejen to, co je jejich skutečnou příčinou, ale také jak stav věcí změnit, abyste mohli žít radost a klid namísto bolesti. Kniha vám umožní nahlédnout hluboko pod povrch mezilidských vztahů, díky čemuž si budete umět představit, co se možná odehrává v lidech, které znáte nebo potkáváte. Je určena těm, kteří se ve svých životech trápí, ale také zájemcům o hluboký vhled do podstaty bolestivých vztahů mezi lidmi. Pokud sami emočními zraněními trpíte, povede vás po nové cestě, která směřuje k vnitřnímu osvobození. Díky uzdravení svého nitra se stanete aktivními spolutvůrci pozitivní a mocné změny vztahů na této planetě.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konec utrpení v rodinách a vztazích. Přihlašte se a napište ho.

SurferCZ
22.07.2020 5 z 5

Dovolím si tvrdit, že v knize se najde úplně každý. Je vidět, že je to dlouhodobá práce a pozorování vnitřních zranění, které si každý z nás nese, ač si to třeba neuvědomujeme.
Je skvělé, že je vše podáno formou konkrétních příběhů lidí, kteří to reálně prožili, díky tomu jsem si uvědomil spousty svých podobných prožitků a dokázal odhalit některé "programy" ve svém chování a reakcích.
Samozřejmě ne všechny příběhy se čtenáře osobně dotknou, ale i tak si myslím, že je dobré si knihu přečíst celou, protože člověk pak vidí určité spojitosti v chování ostatních lidí a dokáže si udělat krásný nadhled a pochopení nad různými situacemi a reakcemi ostatních.

kneslova
21.06.2020 4 z 5

Všechno, co je v komentářích přede mnou je pravda a velmi užitečná, Na tohle téma jsem však četla knihu od L.Bourbou Léčba pěti bolestí duše a ta je více přehlednější a praktičtější a pro mne byla velmi revoluční, když jsem ji četla poprvé. Ale to nejsou knihy na pouhé přečtení, musí se o věcech přemýšlet a aplikovat to, co pochopíme do života.

Icnisan
25.05.2020 5 z 5

Rozhodně doporučuji. Na spoustě příkladů se dočtete, proč se lidé chovají, jak se chovají, co jim ničí životy a proč sami ničí životy dál. Předáváme si traumata napříč generacemi skrze výchovu a nastavování mysli v dětství a jestli s tím chceme něco udělat, především by stálo za to to pochopit a uvědomit si. Mně k tomu tahle knížka pomohla.

Kniha Konec utrpení v rodinách a vztazích v seznamech

2017  93%Strach z opuštění
2020  98%Konec utrpení v rodinách a vztazích