Konečne normálna vražda přehled

Konečne normálna vražda
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527802/bmid_konecne-normalna-vrazda-6570b2264bcc8.jpg 5 220 220

Naše Mesto série

Na jeseň 2008 rozohral detektív Krauz špionážno-detektívnu hru netušiac, kedy a ako sa skončí. Čakal na odozvu z Viedne, čakal a premýšľal ako pomôcť demotivovanému kolegovi hnijúcemu v kúte kancelárie. Riešenie prišlo samé od seba - šéf oddelenia ich poslal preveriť bizarný nález mŕtvoly mladého dievčaťa visiaceho na strome. Chosé sa potešil, okamžite sa chopil iniciatívy. Čokoľvek mu bolo odrazu dobré, len aby sa nemusel rýpať v starých Krauzových prípadoch. Konečne normálnu vraždu si vzal za svoju a vrhol sa do vyšetrovania, hoci nikomu nebolo jasné, či ide o vraždu, samovraždu alebo iba o nehodu. Chosému to bolo jedno, mal svoj prípad, mal svoju verziu a neochvejné presvedčenie, že krásnu Grétu niekto zavraždil. Už po dvoch dňoch, keď detektívi zistili, že Burger s Hanzelom vyšetrujú tri roky starú vraždu podobného dievčaťa, prestali si z Chosého robiť žarty a celá kancelária stoštyridsaťjeden pristúpila k vyšetrovaniu s patričnou vážnosťou. Nitky spájajúce dve vraždy mladých krásnych dievčat s trojročným odstupom sa začínajú preplietať a ani jeden detektív nevie, kde sa skrýva zákerný vrah.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konečne normálna vražda. Přihlašte se a napište ho.

Kasty
02.02.2025 5 z 5

Příběh nás zavede do roku 2008 do Našeho Města, kde se na místním sídlišti najde tělo mrtvé dívky. Při vyšetřování není stále zcela jasné, jestli je to vražda, sebevražda nebo jen nešťastná náhoda. Tělo dívky se totiž našlo zavěšené hlavou dolu na stromě. Při pitvě navíc vyjde najevo, že jednu z hlavních rolí zde hrají drogy a alkohol. Kde trávila Gréta svůj poslední večer před smrtí? A jak to celé souvisí s nevyřešeným případem , který se stal před třemi lety?

Po dlouhé době Dominik Dán. Už se mi po těch klucích slovenských stýskalo.

Drsný mužský humor je neopustil ani na chvilku, to jsem ráda.
Dodává to příběhu spolu se svižnými dialogy tu správnou šťávu.

Příběh byl plný zvratů a napětí. Pěkná zápletka. Přesně se zde ukazuje, že ne vše vždy vypadá tak, jak se na první pohled jeví. A oceňuji, že tam tentokrát nešlo o politiku.

Krátké kapitoly, co mě pořád nutily otáčet stránku za stránkou a přečíst to téměř jedním dechem, byly příjemným bonusem.
Určitě doporučuji .

technik1965
31.01.2025 1.5 z 5

Veľmi, veľmi slabá Dánovka!!!

babystar
20.01.2025 4 z 5

Příběh z roku 2008. Měla to být obyčejná vražda, ale Chosé a Krauz se pořádně zapotili, když se z podivné sebevraždy mladé studentky vyklubala vražda. Ukázalo se totiž, že vzorná studentka ze spořádané rodiny není až tak vzorná a drogy a alkohol udělaly své. Krása byla jejím prokletím.

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024

Ledová kolébka, Odstín smrti a další knižní novinky (49. týden)

03.12.2023

Kniha Konečne normálna vražda v seznamech

v Mé knihovně131x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Dominik Dán
slovenská, 1955