Konečně sám doma! přehled

Konečně sám doma!
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218298/bmid_konecne-sam-doma-8N8-218298.jpg 4 3 3

Konečně nastal ten vysněný okamžik! Domácnost patří jen vám. Ale... domovní dveře se zabouchly a klíč trčí v zámku. Co teď? Při pátrání v pokoji najdete sestřin deníček. Co s ním? Podívat se, nepodívat? Náš knižní "poradce" vám napoví, co si počít. Jak se bez úhony pohybovat v kuchyni a ještě si dobře uvařit, jak zabránit potopě v koupelně, jak "provětrat" maminčin šatník beze stop, jak se zachovat, když někdo zvoní u dveří, a hlavně - nač nezapomenout před návratem rodičů. Pohotové a praktické rady s potřebnou dávkou vtipu by měli mít po ruce všichni správní kluci i holky.... celý text

Literatura světová Humor Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Endlich alleinzu Haus, 1999


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konečně sám doma!. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

mia.com
15.01.2023 4 z 5

Pro děti fajn příručka, která má pomáhat v různých situacích, když se dítko ocitne samo doma a ještě v tom není tak zběhlé.

medlovice
19.04.2021 5 z 5

Velmi humorné čtení , taková příručka pro případ, že dítě zůstane samo doma. Zákeřné nebezpečí číhá všude ! V koupelně se může zlomit rtěnka a nejhorší ze všech je kuchyně , kde je mikrovlnka a trouba na pizzu .
Ale perla jako z mého života . Veronika P. / moje iniciály / si chtěla v nepřítomnosti své starší sestry vyzkoušet její elegantní šaty a nevlezla se do nich. Ona mě Catrin Frischerová zná ??


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Konečně sám doma! v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce3x

Autorovy knížky

Catrin Frischer
německá, 1958
2001  73%Konečně sám doma!
Skrýt reklamy