Kontaktní rodičovství přehled

Kontaktní rodičovství
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116229/kontaktni-rodicovstvi-116229.jpg 4 64 64

Podtitul: Rozumná cesta k pochopení a výchově dětí Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí (a postelí) rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením. Rodiče v této knize naleznou podporu pro svůj intuitivní přístup k výchově, který bývá často kritizován generací našich maminek a babiček. Manželé Searsovi, pediatr a zdravotní setra, kteří sami vychovali devět dětí, napsali řadu knih, ve kterých rodiče naleznou spoustu rad a informací o zdraví a výchově dětí. Kontaktní rodičovství je první kniha, která od těchto autorů vychází v českém jazyce.... celý text

Vydáno: , Argo

The attachment parenting book

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kontaktní rodičovství. Přihlašte se a napište ho.

LiLinka
10.09.2022 5 z 5

Věřit sobě a svému dítěti, blízkost a pochopení.

Martin_Eli
31.05.2022 3 z 5

Zajímavá kniha, která vám může pomoci si ujasnit, že styl rodičovství našich rodičů a prarodičů byl možná v něčem nesprávný a že je čas zkusit něco jiného. Jak nakonec moc nosné jsou jednotlivé rady a návody, to si netroufám posoudit, děti nemám.

Guepp
29.03.2022 5 z 5

Kniha je velmi cenná a přínosná, jen mě mrzí, že jsem ji objevila, až už když jsem o kontaktním přístupu měla načteno z jiných zdrojů. Předtím bych tu na ni pěla samou chválu a nadšení, kterou si bezesporu zaslouží. Vím, že bych na ni koukala jinak a v téhle situaci již pro mne tolik nových informací nemá.
Každopádně je zde velmi hezky vysvětlena celá filosofie kontaktního přístupu k výchově, který praktikuji již od chvíle, co jsem si malého přinesla z porodnice domů.
Doporučuji každému. Vyprdněte se na poučky a věřte samy sobě. :)

Kniha Kontaktní rodičovství v seznamech