Konzervace pícnin přehled
Alois Slabý
Příručka, určená vedoucím a výrobním pracovníkům zemědělského podniku, uvádí teoretické principy konzervace a podává technickoekonomickou charakteristiku jednotlivých pícních plodin jako základních zdrojů a surovin pro konzervaci. Popisuje organizaci pracovního procesu při sušení a silážování, provádí komplexní hodnocení a připojuje soubor potřebných normativních údajů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervace pícnin. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Konzervace pícnin v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1926 | Kletba popraviště |
1976 | Rukověť řídícího pracovníka v zemědělství a lesnictví |
1965 | Konzervace pícnin |
1976 | Organizace řízení v zemědělském podniku |
1972 | Organizace a racionalizace správy v zemědělských podnicích |