Koruna času přehled

Koruna času
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474974/bmid_koruna-casu-UbQ-474974.png 5 182 182

Rozhodující bitva o trůn Času nastává! Závěrečný díl nejúspěšnější ruské fantasy ságy. Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Часовая битва, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koruna času. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (36)

11191
15.05.2024 3 z 5

Knížka byla pěkná. Autorka to vymyslela dobře, jen já mám prostě radši, když jsou příběhy propracovanější. Trochu mi připadá že v případě celé série kvantita převládá nad kvalitou. Nicméně zklamaná nejsem, jsem ráda že jsem se k této sérii díky čtenářské výzvě dostala a stejně tak jsem ráda, že tohle byl poslední díl a že už se nebude celý příběh dále natahovat.

Ailee
30.03.2024 3 z 5

(SPOILER) Konečně dočteno. Méně otravné, než předchozí díly. Hlavně teda asi proto, že spousta těch nejotravnějších aktérů vůbec nepřišla na scénu. Ne že bych chtěla Vasilise brát zásluhy, ale dokázala vůbec něco sama o své vůli? Všude ji všichni museli vést za ručičku. A i ta jedna jediná záchrana byla vlastně jen náhoda, než že by ji promyslela. A přitom se to samo nabízelo! Bohužel, ale mě autorčin styl nesedl. A to i když přihlédnu k faktu, že kniha je pro mládež. Ke své smůle mám v knihovně ještě sérii Čarodol.


EmillyT
22.01.2024 4 z 5

Poslední díl příběhů u Časodějích byl napínavý od začátku až do úplného konce. Celý příběh je moc pěkně vymyšlený, trochu mi připomínal Harryho Pottera. Už při čtení předchozího dílu mě napadlo, jak vše dopadne a téměř jsem se trefila, což mě potěšilo. Jsem ráda,že jsem na Časoděje narazila díky loňské čtenářské výzvě.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12. týden)

18.03.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Koruna času v seznamech

v Přečtených273x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených22x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst70x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech3x