Koruna démonů přehled
James Rollins (p)
Sigma Force série
Nezbyde jim nic jiného než se spojit s nepřítelem...
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2019 , BookmediaOriginální název:
The Demon Crown, 2017
Interpreti: Jiří Schwarz
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koruna démonů. Přihlašte se a napište ho.
Tentokrát jsem se náramně bavil a občas napětím skoro nedýchal. 4 poslechnutá kniha se Sigmou a prozatím nejlepší. Jelikož jsem si v průběhu poslechu zjišťoval fakta z knihy a kupodivu spoustu jich do puntíku sedělo, byla zde i vysoká míra uveřitelnosti příběhu. Ano, občas to vypadalo na komando superhrdinů, ale v celém příběhu to odpouštím a hodnotím vysoko. 95%
Pro ty, co prahnou po napínavém thrileru, je Koruna démonů tím pravým čtením. Členové Sigmy opět zachraňují lidstvo, tentokrát před pradávnou hrozbou a přitom se musí spojit s úhlavním nepřítelem.
Jako u všech Rollinsových knih se děj odehrává v atraktivních destinacích a je směsí pokrokové vědy, akce, dobrodružství a historie. Neodmyslitelně spojenou mám Sigmu Force i s hlasem Jiřího Schwarze, jehož přednes byl i tentokrát značně emotivní a poutavý.
10 nejprodávanějších eknih (květen)
08.06.2018
Kniha Koruna démonů v seznamech
v Mé knihovně | 213x |
2008 | Amazonie |
2013 | Krvavé evangelium |
2006 | Mapa z kostí |
2007 | Černý řád |
2008 | Jidášův kmen |
Tak tohle byl naprostý nářez!!! Napětí by se tady dalo krájet a nedovolí vám vůbec přestat číst nebo v mém případě poslouchat. Téma, které se zde řeší je tak trochu jako z Jurského parku. V jantaru se skrývá pradávně zlo, které by mohlo vyhubit prakticky celý život na planetě. Tahle hrozba je tak děsivá, že jsem z toho při poslechu měl opravdu nepříjemné pocity. Navíc to má tak trochu spojení s mým oblíbeným filmem Vetřelec, ano nedělám si srandu, opravdu tam je jistý aspekt, který je podobný. Neustálá hrozba smrti, kdy nevíte která postava se dožije konce. Navíc poměrně vyšinutý hlavní záporák, který se nebojí obětovat prakticky celý svět, aby pomohl vrátit svoji zemi na výsluní. Za mě rozhodně jeden z nejlepších dílů série. Ohledně audia, které bylo opět skvěle načtené, musím zmínit špatvou výslovnost značky Starbacks. Je zde vyslovována jako "Stárbak". Ale to je detail.