Kostýmek Jackie Kennedyové přehled
Nicole Mary Kelby
Kate působí v proslulém módním salonu, kde se jí jednoho dne naskytne příležitost podílet se na vytvoření kostýmku pro první dámu. I přestože se s ní Kate nikdy nesetkala, zná každý záhyb jejího těla a snaží se objednávku na růžový kostýmek dovést k naprosté dokonalosti. Sama žije v iluzích o spokojeném a přepychovém životě první dámy, o společenském postavení i životě ve vyšších sférách. Až po tragických událostech onoho listopadového dne roku 1963 si uvědomí, že skutečné štěstí spočívá často v těch nejběžnějších a nejobyčejnějších věcech.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kostýmek Jackie Kennedyové. Přihlašte se a napište ho.
Jako úplný neznalec módy a její tvorby jsem se občas cítila trochu ztracená. Na druhou stranu se ráda zajímám o události kolem J. F. Kennedyho a jeho paní, proto jsem si také knihu pořídila.
Růžový kostým se stal ikonickou součástí Jackie Kennedyové a románové zpracování jeho vzniku jistě potěší každého, kdo neočekává žádné závratné zápletky a náročné čtení. Krásná oddechovka s krásnou obálkou.
Tato kniha je natolik unikátní, že je těžké ji popsat. Přesto Vám ji však musím doporučit, jelikož mě natolik zaujala, že jsem ji přečetla takřka za večer. V této knize se totiž snoubí několik důležitých věcí, a to: láska, šaty, historie, nečekaný konec a růžová barva. Skvěle jsem si u ní odpočinula a načerpala sílu, přesně jak u každé knihy doufám, i když jsem to, zrovna u této, nečekala.
Kniha Kostýmek Jackie Kennedyové v seznamech
Knížku jsem dostala jako dárek k nákupu. Do knihy jsem se začetla prakticky náhodou a neočekávala jsem tedy vůbec nic. Knížka mě nakonec svým obsahem překvapila. Jednoduchý a nenáročný příběh, u kterého si odpočinete. Ideální na cesty nebo dovolenou.