Koumákův blog přehled

Koumákův blog
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464887/bmid_koumakuv-blog-Xgk-464887.jpg 4 12 12

Pate dostal úkol na prázdniny: má si psát deník. Psát „deník“ je zastaralé, tak začne psát blog, který sdílí se svými spolužáky (dobře známou Ellou, Hannou, Tukkou, Sampou, Provokatérem a ostatními). O prázdninách se Pate nikam nechystá, na návštěvu k nim však přijede „ten emu“. Ale kdo ten emu asi je? Pate je koumák, a proto usoudí, že ten emu nemůže být nikdo jiný než velký nelétavý pták. To je jasné! A tak začne pro kamaráda připravovat hnízdo. Ten emu je ale jiný ptáček. A o dobrodružství s ním není nouze. Kniha je určena především dětem, které „nerady čtou“. Příběh je bohatě prokládaný obrázky, nákresy, blogovými záznamy a online konverzací. Jednotlivé kapitoly jsou krátké, mají spád. Celá kniha je vedena deníkovým způsobem, obsahuje krátké zápisky k jednotlivým dnům, které dohromady skládají Pateho prázdninový příběh.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Portál

Paten aikakirjat, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koumákův blog. Přihlašte se a napište ho.

lucakuca
01.11.2023 5 z 5

Bavila jsem se a párkrát jsem dostala záchvat smíchu, až jsem slzela. Moc hodnej a báječnej kluk, který je věčně nepochopenej.
Pro všechny :-).

Aknel26
09.12.2022 4 z 5

Knížka je veselá, obrázky bomba, absurdních myšlenek a nedorozumění přehršel - a vším probleskuje jednoduchý příběh o návštěvě strýce. Jen si nejsem jistá, pro jakou věkovou skupinu je koumák určený. Četli jsme se šestiletým synem, je bystrý, ale Patovy myšlenkové pochody a to, co z nich vzešlo, jsem mu musela často vysvětlit polopatě, aby věděl, čemu se s manželem smějeme. A naopak starším čtenářům to může připadat trochu dětinské.

Vikuška185
16.09.2022 3 z 5

Kniha je vtipná, příběh jednodušší. Kapitoly krátké se spoustou obrázků. Vhodná pro začínající čtenáře. Druhá kniha Koumákův fotbalový tým nám přišla slabší.

Kniha Koumákův blog v seznamech