Kousky mládence Ferdy Mravence přehled

Kousky mládence Ferdy Mravence
https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/7624/bmid_kousky-mladence-ferdy-mravence-Hyv-7624.jpg 5 19 19

Jednostránkové příhody Ferdy Mravence Déšť na objednávku Zmýlená se nevyplatila Vytrestaná fintilka I příroda bude lepší I mraveniště potřebuje stroje Nechceme lenochy Aby bylo všechno lepší Ferda nemyslí jen na sebe Ke každé práci se spojíme! Sbíráme starý papír Žížalám se to líbilo Pryč s bručouny a kazisvěty Doprava na běžícím páse Dejte si od Ferdy poradit Zimní radosti Hudba je velké umění Při kopané se leccos stane Pytlíkova nová smůla V zimě je nejlépe se přikrýt Hlásek nikoliv jako konipásek Jen na to přijít Někomu se do školy nechce Jak by na to šel Ferda Co uděláme s lenochy? Chcete sluníčko? Tu máte! Haló, Ferdo, jaké máš číslo? Ferda se chtěl vykoupat Jak nám ptáčci prospívají Ferda si ví vždycky rady Lov je malá zábava Sousedská výpomoc Dárek z prázdnin... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kousky mládence Ferdy Mravence. Přihlašte se a napište ho.

Hakate
04.09.2022 4 z 5

Tuto knihu jsem jako malá obzvlášť milovala, skvělé ilustrace.

surikata246
15.10.2018 5 z 5

Pamatuji si jako hodně malá asi ve čtyřech letech jsem byla hodně nemocná a četl mě strýček a moc se mě to líbilo.

Mikiem
09.02.2012 5 z 5

Pěkné četli mi to rodiče,když jsem byla ještě hodně malé dítko:o)

Kniha Kousky mládence Ferdy Mravence v seznamech