Kouzelní jednorožci přehled
Doreen Virtue
![Kouzelní jednorožci Kouzelní jednorožci](https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/9403/kouzelni-jednorozci-9403.jpg?v=1288020934)
Kniha a 44 karet Jednorožci mají z celého království elementárních bytostí, obývaného kouzelnými bytostmi jako jsou víly, mořské víly a skřítci, nejčistší energii. Děti jim věří a milují je právě pro jejich upřímnost a opravdovost. Texty v knize i na těchto neobvyklých kartách jsou psány jednoduchým jazykem, který umožní všem, kdo jsou mladí duchem a mají upřímné úmysly navázat kontakt s kouzelnými jednorožci a přijímat jejich rady a pomoc.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2008 , SynergieOriginální název:
Magical Unicorns Oracle Cards
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelní jednorožci. Přihlašte se a napište ho.
![sira sira](https://www.databazeknih.cz/img/users/72_/72880/m_72880-47G.jpg?v=1459855054)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kartičky jsou prima, ale jsou opravdu spíše jako dětské. K tématu se to hodí, ale nepracuje se mi s nimi tak dobře, jako s těmi od Diany Cooper, ale to je dost individuální. Jinak jsou fajn.
![Samira Samira](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/232/m_232-cyB.jpg?v=1478797627)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Půvabné vyhládací karty s malou knihou obsahující jejich popis, jedny z mála karet vhodné i pro děti, některé karty jsou dokonce malované dětskou rukou. Kouzelné!
Kniha Kouzelní jednorožci v seznamech
v Mé knihovně | 14x |
2004 | ![]() |
2004 | ![]() |
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |
2006 | ![]() |
Tyto nádherné karty jsou vhodné pro děti i dospělé.
Jednorožci jsou andělští pomocníci, kteří chtějí přispívat k tomu, abychom žili šťastnější a zdravější životy.