Kouzelný Cornwall přehled
Claus Beling , Heike Ulmke
Strmé pobřeží, opuštěné bílé pláže, skryté zátoky, zelená návrší, impozantní panské domy a idylické zahrady, nichž stojí romantické domky. To je typická krajina, kde se odehrávají příběhy spisovatelky Rosamundy Pilcherové. Tímto zvláštním průvodcem chceme představit tento kraj ....
Literatura naučná Cestopisy a místopisy
Vydáno: 2009 , VíkendOriginální název:
Bezauberndes Cornwall
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelný Cornwall. Přihlašte se a napište ho.
Kniha mne zklamala. Působila na mě spíše jako učebnice zeměpisu, kde se objevuje o něco málo více fotek.
Myslím si, že toto téma šlo pro divačky filmů/čtenářky knih Rosamundy Pilcherové zpracovat mnohem lépe (atraktivněji, jednodušeji). Takhle věřím, že spousta lidí knihu jen prolistuje, prohlédne si obrázky a konec. Pokud se totiž do Cornwallu vyloženě nechystáte, budou vám sálodlouhé popisy a tipy na výlety k ničemu.
Kniha vyšla v originále před 10ti lety, přesto nechápu proč jsou v ní fotografie alá 90 léta. Filmy, které jsou v knize zmíněny se natáčely cca v roce 1995 (nečekejte tedy byť jen zmínku o filmech, které právě vysílá Prima).
Kniha Kouzelný Cornwall v seznamech
Kniha je vhodná pro všechny příznivce filmů natočených podle Rosamundy Pilcher.
Kniha vedle popisů vesnic ,měst. pobřeží ,pláží a parků obsahuje spoustu informací o možnosti ubytování. Nabízí také trasy na výlety. Vše je doplněno krásnými fotografiemi tohoto kouzelného kraje.