Kouzelnými vrátky pojďme za zvířátky: Do lesa přehled
Romana Suchá , Mirek Vostrý
![Kouzelnými vrátky pojďme za zvířátky: Do lesa Kouzelnými vrátky pojďme za zvířátky: Do lesa](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532611/bmid_kouzelnymi-vratky-pojdme-za-zviratk-65d5e1e53426e.jpg?v=1708515813)
Pojďte s námi kouzelnými vrátky do lesa, kde se seznámíme s lesními zvířátky! V této knížce najdete jednoduché, snadno zapamatovatelné básničky a spoustu barevných ilustrací s informacemi ze života zvířátek. Ke každé říkance je navíc přiřazen celostránkový obrázek s úkolem, kde si procvičíte svoje hlavičky a naučíte se spoustu věcí, které se vám budou hodit třeba ve škole. Knížka oblíbených českých autorů je určena zejména dětem předškolního věku.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelnými vrátky pojďme za zvířátky: Do lesa. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Kouzelnými vrátky pojďme za zvířátky: Do lesa v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
Milé setkání a poznávání našich zvířátek žijících v lese. Moc pěkně zpracované informace o každém zvířátku a jako bonus vždy nějaký zábavný úkol pro děti. Opravdu hravá forma vzdělávání pro malé děti.
A bonus Veselé ilustrace od karikaturisty Mirka Vostrého, které vás budou provázet celou knížkou.
Moc doporučuji :)