Kouzla pro úspěšný život přehled
Ileana Abrev
Chcete změnit svůj život? Stačí dobré úmysly a jednoduchá, ale mocná kouzla. Najděte lásku, získejte dostačující finanční zabezpečení a udržte si štěstí po celý život. Australanka Ileana Abrevová, je proslulou bílou čarodějkou a její předchozí knížky o bílé magii si u nás získaly mimořádný ohlas.
Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2018 , PragmaOriginální název:
White Spells Magic for Love, Money and Happiness, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzla pro úspěšný život. Přihlašte se a napište ho.
Knižní novinky (26.2. - 11.3.)
19.02.2018
Kniha Kouzla pro úspěšný život v seznamech
2011 | Bílá magie - snadno a rychle |
2017 | Bílá magie. Kouzla pro lásku |
2016 | Bílá magie. Ochranná kouzla |
2016 | Bílá magie. Kouzla pro každý den |
2018 | Kouzla pro úspěšný život |
Utlá knížka, přečtenou ji máte tak za 2 hodiny. Určitě obsahuje pár základních informací, ale nic komplexního. Jsou tu i lepší knížky na stejné téma. Většina kouzel je pro 21. století moc složitá. Zahrnuje mnoho surovin, které tak běžně neseženete. Zaujaly mě spíš jednodušší tipy ze sekce “magie barev”. Např. když cítíte vztek, neoblékejte si červenou, ale nějakou uklidňující barvu (světle modrou, fialovou) a naopak, když se cítíte v depresi, oblékejte si zářivé barvy, které vám dodají pozitivní energii a vrátí zpět vnitřní oheň. To mi přijde lépe využitelné v běžném životě.