Kouzlo psané rukou přehled

Kouzlo psané rukou
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440964/bmid_kouzlo-psane-rukou-Emc-440964.jpg 4 9 9

Vstupte do našeho pohádkového příběhu, v němž se kouzla a čáry i souboj dobra a zla odehrávají na pozadí kaligrafie. Pohádka vypráví o neobyčejné cestě za tajemstvím záhadného písma na čarovném pergamenu. Děti se učí psát zcela spontánně (spolu s hlavní hrdinkou Mirou) od kouzelných bytostí. Písemné předlohy jsou součástí ilustrací a prohlubují manuální zručnost, schopnost soustředění a smysl pro detail. Na předsádce čtenáři najdou návod k tahům pro každou kapitolu a také rady, jak dosáhnout hezkého výsledku. Tak si každý sám dotvoří tuto jedinečnou knihu, do které se opravdu může čmárat a psát. Příběh je napsaný krásným jazykem a výjimečným způsobem propojuje dětem důvěrně známou současnost s mystickým světem. Ozřejmuje nejen smysl ručního psaní, ale i úcty k přírodě a k dědictví minulosti.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo psané rukou. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

Kačka0307
28.02.2024 5 z 5

Knihu jsme s maminkou objevily v Levných knihách. Velmi mě zaujala, začala jsem ji číst už cestou domů. Protože jsem dítě, tak to na mě opravdu dobře zapůsobilo.
Miluji kaligrafii a ještě k tomu maluji a vyrábím, kniha pro mě byla přínosná.

P.ary
22.08.2020 4 z 5

Velmi zajímavá kniha... já mám dočteno, má devítiletá dcera zatím ještě čte (přes prázdniny má na vše času dost :-) ) ale zatím se jí kniha líbí a to je základ :-)
Já osobně bych uvítala více té kaligrafie, ale kniha je určena především pro děti a dcera je spokojená a to je nejdůležitější :-)


TheMelorry
15.06.2020 2 z 5

Zajímavá kniha, která slibuje kaligrafii pro děti, formou vyprávění příběhu o malé dívce učí, která hledá taje psaní.
Bohužel, mě osobně kniha zklamala. Čekala jsem více a podrobnější rozepsání jednotlivých písmen a opravdové "učení se" kaligrafii. Příběh, který byl prezentován, jako hledání tajemství krasopsaní, mě také nenadchl tak, jak jsem očekávala. Zdá se mi moc komplikovaný, co se postav a putování týká a dějově nedomyšlený. Nejsem si jistá, že bude kniha pro děti pomocníkem při učení se kaligrafii. Jako kladné ale hodnotím, pěkné grafické zpracování.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (19. týden)

03.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzlo psané rukou v seznamech

v Přečtených11x
v Doporučených2x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit7x

Štítky knihy

pro děti od 9 let

Autorovy další knížky

2020  71%Kouzlo psané rukou
2017  70%Krasopis
2016  90%Cizorodá vášeň
2022  80%Milovníkům noci - snový román
Skrýt reklamy