Kouzlo všité do šatů přehled

Kouzlo všité do šatů
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502273/bmid_kouzlo-vsite-do-satu-SRr-502273.jpg 4 140 140

Soline je expertkou na šťastné konce. Její rodina provozuje svatební salon, kde se do šatů všívají kouzla. Nevěstu, jež se vdává v šatech od Rousselových, čeká spokojené manželství. Sama Soline však příliš štěstí nezažívá. O desítky let později se žena jménem Rory rozhodne naplnit svůj sen a otevřít si galerii – čirou náhodou právě v domě Soline.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora

The Keeper of Happy Endings, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo všité do šatů. Přihlašte se a napište ho.

Stojka
11.01.2025 5 z 5

Někdy si koupím knihu jenom tak podle obálky...Jenom si ji vezmu a jdu.
A tahle se mi moc líbila,krásně propletené životy dvou žen.

Anor505
11.10.2024 3 z 5

No, tak tohle bylo překvápko. Knížku jsem si půjčila v knihovně, protože jsem měla chuť na romantiku s trochou magie a obálka i anotace vypadala slibně. Jenže uvnitř se schovával doják pro babičky - to nemyslím nijak zle, ale hlavní hrdince je kolem šedesátky.
Začátek byl pomalejší, zhruba od strany 180 jsem věděla, jak příběh skončí a té magie tam nakonec taky moc nebylo. Ale uznávám, že na tenhle typ literatury to bylo milé, čtivé, dojemné a nic mě nenutilo protáčet oči v sloup =). A jako bonus jsem si nečekaně splnila i bod do čtenářské výzvy, protože část příběhu Soline se odehrává v okupované Paříži za 2. světové války.

TerkinKnižnySve
17.09.2024 5 z 5

Tak nádherná kniha o osude dvoch žien.

Dvoch žien, ktoré sa nepoznajú no vďaka náhode či osudu sa z nich stanú spriaznené duše a nezalezi na tom, že ich delí generácia. Nezáleží na tom, že su rozdielne, záleží len na tom, že ich spája nešťastie a láska.

Rory, ktorá kúpi vyhorelý salón pre svoju galériu, najde tajomnú škatuľu po bývalej majiteľke. Keď sa s ňou konečne spojí, vie, že táto osoba je niečím neodolateľná, niečím čo ju núti pomôcť jej a zistiť jej životný osud a jej životný bôl.

A propri Rory sa otvara aj Soline a pomaly jej rozpovie svoje pribeh osudoveh lásky, strachu a nekonečnej bolesti strati s 2 sv. vojny - kedy nie vždy vzišlo všetko co ludia chceli a skoro vždy vsetko koncilo stratou, smrťou a veľkou bolesťou.

Naozaj nádherný príbeh pri ktorom mi stahovalo hrdlo kazdou sekundou, každým jednym slovom s úst Soline, toľkou bezradnostou a krutosťou.

Vychází Kouzlo všité do šatů a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2022

Ozvěny run, Muž bez tváře a další knižní novinky (31. týden)

31.07.2022

Kniha Kouzlo všité do šatů v seznamech

v Mé knihovně160x