Kožené srdce přehled

Kožené srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508553/bmid_kozene-srdce-63b567bc7f839.jpg 4 336 336

Syn detektiva Hanzela se po letech nečekaně vrátí domů, ale místo radosti se dostaví problémy v podobě obrovského revolveru za pasem a lží o tom, kde celou dobu byl. Krauz a Chosé slíbí kolegovi, že se o jeho syna postarají. Ani v nejmenším ale netuší, do čeho se zapletou. Burger a Hanzel mají plné ruce práce s vraždou vysoce postaveného úředníka a vyšetřují ji tak obětavě, že oba skončí v nemocnici. Ani Krauz a Chosé nemají při sledování mladého Hanzela štěstí. Skutečnost, že odhalí více než půl století staré tajemství, jim na radosti nepřidá. Nakonec se všichni sejdou v jedné nemocnici, ale není vůbec jisté, zda všichni přežijí…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kožené srdce. Přihlašte se a napište ho.

99jana99
29.10.2024 4 z 5

Začátek stejný jako Kníže smrt, potom se rozjely dva různé příběhy a mě to bavilo o něco méně než předchozí knihy, ale neodradí mě to v přečtení dalších knih Dominika Dána.

konicekbily
09.10.2024 5 z 5

Občas se mi do ruky dostane autorův výtvor o tom, jak to chodí na kriminálce při vyšetřování. Nejen způsob řešení dvou izolovaných a poté jejich objasnění případů, ale také humor v rozhovorech a při výsleších, mi udělalo radost při čtení.

Vydra57
22.06.2024 3 z 5

Jako obvykle čtivé. Ale lidová mluva protagonistů a množství vypitého Alkoholu už mi přijde trochu samoúčelné.

Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023

Kniha Kožené srdce v seznamech