Krabáci - Totálně trapná lovestory přehled
Tom Ellen , Lucy Ivison
Prázdniny – ideální čas pro to najít si toho pravého nebo tu pravou. Přesně to mají v plánu i Sam a Hannah. V partě svých kamarádů jsou totiž poslední, kteří „to“ ještě nemají za sebou, a hodlají s tím něco udělat. Díky vlastní nezkušenosti a také kamarádům, kteří to s nimi myslí dobře, a do všeho se strašně pletou, je místo romantických chvilek čeká jeden trapas za druhým. Ale osud je v tom nenechá. Jen je v tom pořádně vykoupe a na jejich účet se skvěle pobaví. A vy se bavte s ním! Velmi vtipný a autentický příběh o světě teenagerů, prvních láskách a o tom, že najít jeden druhého je někdy pořádná dřina.... celý text
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , Fragment (ČR)Originální název:
Lobsters
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krabáci - Totálně trapná lovestory. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se mi líbila. Pohodové čtení se sympatickými hrdiny. Celkem zajímavé zvraty a situace. A rozhodně bych neodmítla další díl :)
Kniha Krabáci - Totálně trapná lovestory v seznamech
Čekala jsem odpočinkovou romantiku na léto, ale tohle mi bohužel, ale vůbec nesedlo.
Hlavní hrdinové se chovali příšerně a zle.
Dej mě taky nenadchnul...spíše jsem to chtěla mít už za sebou.
Nenapadá mě vůbec nic co by se mi na knížce líbilo. Vlastně ano napadá, bylo to čtivé a rychle to utíkalo.
Nedoporučuji
2*/5*