Válka králů přehled

Válka králů
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494751/bmid_valka-kralu-lxQ-494751.jpg 4 24 24

Král, jenž byl a bude série

< 4. díl >

Celá Británie byla vtažena do Zásvětí, říše zákeřných nestvůr. Zdá se, že hůř už snad ani být nemůže. Ale opak je pravdou. Objevuje se Artušův vyzyvatel a celá země je uvržena do války. A navíc oba králové pronásledují Bridgette, Duncana a Rose, kteří se mezitím zoufale snaží zachránit svou zemi.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Comics Centrum
Originální název:

Monarchies in the UK , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válka králů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

DennisMoore
16.08.2023 5 z 5

Propracovaný a proklatě zábavný děj na chvíli stranou, na tomhle dílu je nejlepší, že se skoro celý odehrává v Zásvětí a díky tomu především nádherně vypadá. Barvy jsou psychedelické, kresba surreálná, všechny ty bytosti, stavby, krajina... Úžasně se na to dívá a má to skvělý účinek, když se v tom podivném prostředí ocitnou obyčejní lidé, kteří si s tím vším zkrátka musejí nějak poradit. A k tomu ději... K tomu nenapíšu nic, je totiž rozhodně čím se nechat překvapit.

Atlantis
03.05.2023 3 z 5

Nikde se to sice nepíše, ale já bych si klidně myslel, že přišel nový kreslíř. Panely jsou totiž až extrémně detailní, dokonce do takové míry, že mi to lehce zavazelo při čtení. A jinak? Jinak klasický mišmaš, který mně už trošku začíná vadit. Postavy přicházejí, mění se a mizí pomalu v každé kapitole, vycucáváme si mechaniky za pochodu... já nevím, nějak mi tahle série nesedí. Doufal jsem, že Válka králů je epické finále, ale jedeme dál. Já asi ze setrvačnosti budu pokračovat taky, ale nijak si čtení neužívám.


jarynek
30.03.2023 3 z 5

Pomalu se v těch legendách a jejich verzích začínám ztrácet a přijde mi to překombinované, ale může to být jen mou neznalostí anglických legend. Každopádně jsem se při čtení spíše nudil, hlášek ubylo a dalších postav a legend přibylo. Sérii dokončím, prootže jsem zvědav, zda autor všechny postavy a dějové linky dokáže ukočírovat, ale velká očekávání nemám.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (5)

Víly jsou mrchy!


Nejhorší na tom je, že Artuš nám brzy zaklepe na dveře.


Ne každá dcera přeje své matce smrt.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Válka králů v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x