Královna a její corgi přehled

Královna a její corgi
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532299/bmid_kralovna-a-jeji-corgi-65ce6cb8de890.jpg 5 51 51

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si vytvořila pevné pouto. Královna měla ve svém životě více než 30 corgi společníků a téměř všichni byli přímými potomky její milované Susan. Autorky milým a jednoduchým přístupem zmiňují mnohé důležité mezníky nejprve princeznina a pak i královnina života. Vyprávění je doprovázeno nádhernými ilustracemi.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Bambook

The Corgi and the Queen, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Královna a její corgi. Přihlašte se a napište ho.

bee88maja
03.12.2024 4.5 z 5

Corgi je láska, psí láska. Historie a stručný životopis Královny Alzběty II., s líbivými ilustracemi. Závěrem nechybí rodokmen jak Jejího veličenstva, tak královnina Corgiho.

Dozvěděla jsem se i plno zajímavých detailů, které mi prozradily, proč byla královna Elizabeth, tolik oblíbená. :) Milé a krásné.

Knihomolka97
10.09.2024 5 z 5

Dětské knihy běžně nečtu, ale Královnu a její corgi jsem si přečíst musela. Už jen ta krásná obálka mě nalákala. Vlastně moc nevím, co ke knize napsat, tak alespoň pár slov. Celé zpracování knihy je opravdu moc milé a na své si příjdou nejen děti.
Ilustrace jsou nádherné, až jsem v pokušení si tuto krásku pořídit i do mé knihovny.

yaoiyuri
01.09.2024 4.5 z 5

Jak děti jednoduchým ale vkusným způsobem seznámit s životními osudy nejdéle vládnoucí panovnice světa? Přece přes PEJSKY!

Kniha podává některé nejdůležitější momenty královnina života a pár drobných roztomilých detailů navrch velmi povedenou a přitom tak britsky vytříbenou formou. Navíc nás všude doprovází královští corgi v čele s fenkou Susan. :3

Autorka nijak netlačí na pilu (ideologicky, politicky…) a ilustrace jsou překrásné. Takhle má vypadat pořádná monarchistická propaganda. :D

Kniha Královna a její corgi v seznamech

Autorovy knížky

2024  90%Královna a její corgi