Kráľovnin korgi (Na stope zmyslu života) přehled

Kráľovnin korgi (Na stope zmyslu života)
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337800/bmid_kralovnin-korgi-na-stope-zmyslu-ziv-Xr2-337800.jpg 4 216 216

Zachránený pred krutými chovateľmi, ktorí ho plánovali bezcitne utratiť kvôli sklopenému uchu, najmenší kráľovnin korgi príde do Windsorského zámku. Ocitne sa vo svete červených kobercov, kráľovského protokolu a pozlátených komnát – a nikde na dohľad nie je hromada špinavej bielizne. Šarmantným spôsobom necháva čitateľov nahliadnuť do života britskej kráľovskej rodiny a poskytuje psí pohľad na stretnutia s celebritami, filantropmi či kráľovninými poradcami, pričom zachytáva ich ojedinelé názory na zmysluplný život. Prostredníctvom najtajuplnejších radcov Jej veličenstva zistí, že moc starodávnych symbolov pretrváva do dnešných dní a objaví najprekvapujúcejšiu vlastnosť Jej veličenstva – schopnosť prebudiť v druhých ich najvyšší potenciál. Táto vtipná, dobrodružná a zároveň múdra knižka zaujme každého, kto miluje psov a zamýšľa sa nad zmyslom života.... celý text

Literatura světová Romány Příroda, zvířata
Vydáno: , Citadella (SK)

The Queen's Corgi: On Purpose, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kráľovnin korgi (Na stope zmyslu života). Přihlašte se a napište ho.

Kluvo
23.08.2024

A kniha o Clooneyho prasati bude kedy?

HH77
29.02.2024

Na rozdíl od Dalaj. kočky se do této knihy ne a ne začíst. Zvládla jsem o něco více než půlku, a to jsem nezitím přečetla 2 jiné knížky. Hvězdičky tentokráte nedávám vůbec, odpad to není, ale ani nic, co bych doporučila ke čtení.

Jara.v
24.01.2024 3 z 5

Mám ráda Michieho knihy a ráda sleduji i britskou královskou rodinu, ale tahle kniha mě příliš neuchvátila. Styl vyprávění a celkový děj neměl příliš co nabídnout.

Kniha Kráľovnin korgi (Na stope zmyslu života) v seznamech