Vzostup kráľovnej (2023) | Databáze knih

Vzostup kráľovnej přehled

Vzostup kráľovnej
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516044/bmid_vzostup-kralovnej-Hqa-516044.jpg 5 73 73

Královský duet série

< 2. díl

V láske nič nie je fér. Toto je moje kráľovstvo. Moje územie. Vlastním všetko a ovládam všetkých, Auroru nevynímajúc. Nemala vtrhnúť do môjho sveta nevyzbrojená. Nemala upútať moju pozornosť bez varovania. Bohužiaľ, urobila to a naivne si myslela, že sa môže vypariť, zmiznúť z môjho života. Ak bude treba bojovať, aby som ju ochránil a vlastnil, bez váhania prelejem krv. Nebudem mať zľutovanie. Hovorí sa, že vojny nie sú fér, lenže to ani ja. Vzostup kráľovnej je druhým dielom dilógie a nejde o uzatvorený príbeh.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)

Rise of a Queen, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzostup kráľovnej. Přihlašte se a napište ho.

havrmoni
13.02.2025 5 z 5

Tak jsem doslova zhltla oba díly najednou. O trochu lepší než série o mladých. Sice ta jejich ,,úchylka" vlastnit ty své polovičky jde mimo mě a stejně tak i ty sado- maso choutky či jak to nazvat, ale čte se moc dobře. Trošku thriller, trošku té romantiky, hromada sexu a člověk se na této autorce stává zavislým.

Jita160
23.10.2024 5 z 5

Fascinující zakončení tohoto temného erotického thrilleru. Velmi jsem uvítala i postavy z předchozí série ,,Zvrhlý král ", který nám odkryl další rodinná tajemství.
Aurora zaprodala duši ďáblu a tím mu odemkla jeho nedobytný trezor citů.
Opět neskutečná,vzrušující jízda plná odhalení z minulosti, usmíření,odpuštění a hlavně dobrého konce pro tyrana a jeho královnu.
Kdo ujížděl na sérii Royal Elite tak toto volné pokračování si určitě nenechte ujít.

LenkaNovotna32
21.05.2024 5 z 5

Tento pribeh som si uzila viac ako Aidena a Elsu(pri nich som mala prekysliceny organizmus), bolo to fascinujúce, Jonathan sa vobec nezdal ako neaky tyran alebo psychopat.Dospely muz ktory vie co chce, chrani si rodinu a zenu ktoru miluje, cisty miláčik. Brala by som ho všetkými desiatimi.... Zapletka trosku slabsieho rázu ale aj tak som to zhltla aj s navijakom, tato autorka vie veľmi dobre zaujať citatela, ma to grády, napetie, tajomstvo a nespočet sexualnych scen. Klobuk dole, po dlhej dobe mi padla tato kniha do noty

Kniha Vzostup kráľovnej v seznamech

v Mé knihovně91x