Královský návrh přehled

Královský návrh
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404542/bmid_kralovsky-navrh-Rox-404542.jpg 3 140 140

Někteří lidé nevypadají, že by jim bylo souzeno žít šťastně až do smrti. Pokud… Deborah kdysi upřednostnila kariéru před láskou a zrušila vlastní svatbu. Nechtěla nikomu ublížit, ale viděla jedinečnou šanci a chopila se jí. Nyní je jednou z nejrespektovanějších architektek v Denveru. A zatímco profesně je na vrcholu, láska se jí vyhýbá. Tedy než do jejího života nakráčí Daniel Parker. Zakázka na úpravu ústředí jeho firmy se pomalu stává cestou k něčemu mnohem vážnějšímu. Ovšem Dan skrývá tajemství, které může zničit vše, co mezi ním a Deborah vzniká… a rozervat její srdce na kusy. Navždy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Crowning Design, 1984

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Královský návrh. Přihlašte se a napište ho.

Nii
04.01.2025 2 z 5

Námět jaký měla autorka nebyl špatný, něco podobného jsem ještě nečetla.
Hodně mi však vadil urychlený děj, myslím si, že kdyby byl o něco pomalejší a více rozepsány, vůbec by to nevadilo. Netuším, jestli kniha má špatný překlad nebo tak autorka přímo psala, ale určité věci se mi zdají úplně mimo téma a nedávají smysl. Kniha byla velmi jednoduchá na čtení a hodně předvídatelná. Hodně věcí už jsem věděla dávno jak se stanou. Konec mě však potěšil. Za pár hodin jde bez problémů přečíst.

Imor
29.03.2024 3 z 5

Jednoduchá romantická jednohubka.

Ulrika
12.11.2023 3 z 5

Klasická červená knihovna..

Říjnové knižní novinky (22. - 28.)

22.10.2018

Kniha Královský návrh v seznamech