Anjel strážny přehled

Anjel strážny
https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75275/anjel-strazny-75275.jpg 4 304 304

Královští vyzvědači série

< 2. díl >

Keď Caine, markíz z Cainewoodu, čaká v krčme U darebáka na tajomného a obávaného piráta Pohana, aby sa pomstil za smrť svojho brata, zrazu sa tam objaví Jade a prosí Caina, aby ju zabil, lebo nechce zomrieť rukami lotrov, ktorí ju z neznámych dôvodov prenasledujú. Caine okamžite podľahne čaru krásnej Jade a odmietne jej nezvyčajnú žiadosť. Namiesto toho sa rozhodne, že ju bude chrániť. Odteraz obom hrozí veľké nebezpečenstvo od ľudí, ktorí zradili Anglicko a pátrajú po kompromitujúcich listoch Jadinho otca. Sú títo ľudia zodpovední za smrť Jadinho otca a je naozaj Pohan vrahom Cainovho brata? A kto je vlastne Pohan? Jade a Caine sa dajú spoločne do pátrania... Vo fascinujúcom príbehu vášní a intríg krásna a nezávislá Jade a odvážny a vytrvalý Caine hľadajú cestu ku vzájomnému porozumeniu a vášnivo sa do seba zaľúbia. ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Gaurdian angel , 1990


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anjel strážny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

Marci_Vaj
06.07.2022 5 z 5

Čím dál lepší, první díl i tento druhý fakt super, překvapení :) Moc se mi to líbilo. Silné nezávislé ženy a ještě silnější muži, příjemná změna. Těším se na další díly :)

Andrea81
03.04.2022 3 z 5

Příjemná oddechovka.


Iva B.
03.04.2020 5 z 5

Strážný anděl je opět historická romantika s kapkou dobrodružství, hlavními hrdiny, kteří si nejdříve nepřipouští, že se navzájem přitahují, ale pak se jejich vztah naplno rozvine a jak jinak happyend na konec. Oddychovka když potřebujete vypnout a dát si relax s knížkou.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Anjel strážny v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených526x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených28x
v Knihotéce209x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech4x