Kráska a zviera: Román podľa filmu přehled

Kráska a zviera: Román podľa filmu
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338190/bmid_kraska-a-zviera-roman-podla-filmu-7si-338190.jpg 5 113 113

Belle chce od života viac, než jej dokáže ponúknuť mestečko, v ktorom žije. Svojím pohľadom na svet, nezávislosťou a láskou ku knihám tam vyčnieva z davu. Túži po cestovaní, po napínavom živote ako v príbehoch, ktoré číta. Ale keď Bellinho otca uväzní vo svojom začarovanom hrade netvor, všetko sa zmení. Belle si odvážne vymení s otcom miesto a dúfa, že sa jej podarí utiecť. Ale keď začne netvora lepšie spoznávať, uvedomí si, že ich spoločný príbeh môže byť zaujímavejší, než si kedy dokázala predstaviť.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

Beauty and the Beast Novelization, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kráska a zviera: Román podľa filmu. Přihlašte se a napište ho.

JointlieKat94
22.01.2025 5 z 5

Zrovna bych chtěla poděkovat Majuš333, za připomenutí Knihovrátku- hned po dočtení komentářů jsem si ji tam taky vložila! Takže díky :)

Kráska a zvíře, to je prostě má milovaná Disneyovská klasika, kterou společně s Alenkou v říši divů, můžu číst i vidět kdykoliv. Miluju tenhle příběh a to, že krásu bychom měli hledat hlavně uvnitř.

Kniha by podle mě mohla být klidně delší. :)

Nádherný pohádkový příběh.

Majuš333
20.10.2024 5 z 5

'Kde bolo, tam bolo...'
Zbožňujem filmové spracovanie a práve som si zamilovala aj toto knižné. Som rada, že Martinus má 'knihovrátok' a vďaka nemu si tento poklad môžem s hrdosťou a láskou uložiť do knižnice :)

Radějka
04.05.2022 5 z 5

Co dodat... prostě krásný pohádkový příběh, plný lásky a hlavně myšlenky, že krása není všechno.

Kniha Kráska a zviera: Román podľa filmu v seznamech

v Mé knihovně77x