Kráska a zviera: Román podľa filmu přehled
Elizabeth Rudnick
Belle chce od života viac, než jej dokáže ponúknuť mestečko, v ktorom žije. Svojím pohľadom na svet, nezávislosťou a láskou ku knihám tam vyčnieva z davu. Túži po cestovaní, po napínavom živote ako v príbehoch, ktoré číta. Ale keď Bellinho otca uväzní vo svojom začarovanom hrade netvor, všetko sa zmení. Belle si odvážne vymení s otcom miesto a dúfa, že sa jej podarí utiecť. Ale keď začne netvora lepšie spoznávať, uvedomí si, že ich spoločný príbeh môže byť zaujímavejší, než si kedy dokázala predstaviť.... celý text
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Beauty and the Beast Novelization, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kráska a zviera: Román podľa filmu. Přihlašte se a napište ho.
'Kde bolo, tam bolo...'
Zbožňujem filmové spracovanie a práve som si zamilovala aj toto knižné. Som rada, že Martinus má 'knihovrátok' a vďaka nemu si tento poklad môžem s hrdosťou a láskou uložiť do knižnice :)
Co dodat... prostě krásný pohádkový příběh, plný lásky a hlavně myšlenky, že krása není všechno.
Kniha Kráska a zviera: Román podľa filmu v seznamech
v Mé knihovně | 77x |
2017 | Kráska a zvíře – Román podle filmu |
2017 | Piráti z Karibiku - Salazarova pomsta |
2016 | Ledové království: Srdce z ledu |
2012 | Tweety s city |
Zrovna bych chtěla poděkovat Majuš333, za připomenutí Knihovrátku- hned po dočtení komentářů jsem si ji tam taky vložila! Takže díky :)
Kráska a zvíře, to je prostě má milovaná Disneyovská klasika, kterou společně s Alenkou v říši divů, můžu číst i vidět kdykoliv. Miluju tenhle příběh a to, že krásu bychom měli hledat hlavně uvnitř.
Kniha by podle mě mohla být klidně delší. :)
Nádherný pohádkový příběh.