Kráska a zvíře: Zakletá v knize (2017) | Databáze knih

Kráska a zvíře: Zakletá v knize přehled

Kráska a zvíře: Zakletá v knize
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335635/bmid_kraska-a-zvire-zakleta-v-knize-WVk-335635.jpg 4 120 120

Zakleta v knize, originální příspěvek k novému hranému filmu studia Walt Disney Kráska a zvíře, vypráví příběh osamělé milovnice knih Belle. Ta najde v knihovně svého věznitele zvířete očarovanou knihu, která ji zanese do zcela nového světa. Zde se Belle spřátelí s tajemnou hraběnkou, která jí nabídne život, o jakém vždy snila. Ale nový svět není zdaleka takový, jak se na první pohled zdá, a čím více v něm Belle tráví času, tím těžší je ho opustit. Napínavé příběhy se nás zmocní a už nepustí, a jakmile je Belle zakleta v této knize, možná už z ní nikdy nenajde cestu ven.... celý text

Fantasy Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

Beauty and the Beast: Lost in a Book, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kráska a zvíře: Zakletá v knize. Přihlašte se a napište ho.

JointlieKat94
25.01.2025 3 z 5

Pohádku Krásku a zvíře vážně miluji, ale tohle mi přišlo takové.. asi na jedno přečtení ok, ale jinak nic moc.
Skvělá tu byla postava Otty- Maurice. :)

Postavu Belle jsem tady neměla moc ráda, nebyla mi tak sympatická, jako v původní pohádce, a taky o něco hloupější.. :) Ale chápu záměr, nějak se navázat muselo..

Pro děti to bude asi super, napínavé a ke konci i malinko děsivé čtení, pro mě ale nic zásadního, bohužel.

lucie2371
10.12.2024 4 z 5

Příjemná, oddechová pohádka. Cílená spíše na mladší čtenáře ale neurazí ani ty dospělé.

Šárka_D
22.09.2024 3.5 z 5

Tohle bylo tak příjemný! Milé rozšíření hraného remakeu Disney filmu Kráska a zvíře, který nabízí dějovou odbočku a dokresluje, co se dělo během Bellina dlouhého pobytu na zámku Zvířete. Knížka potěší spíš dospívající čtenáře, ale pokud se občas rádi ztratíte v pohádkách, klidně po ní sáhněte. Určitě s ní strávíte dva až tři příjemné večery.

Knižní novinky (30.3. - 7.4.)

30.03.2017

Kniha Kráska a zvíře: Zakletá v knize v seznamech

v Mé knihovně108x

Jennifer Donnelly
americká, 1963
2019  83%Nevlastní sestra
2015  72%Modré hlubiny
2005  84%Šifra mistra Leonarda / Světlo severu / Návrat tanečního mistra / Rosie
2017  84%Kráska a zvíře: Zakletá v knize
2021  75%Otrávená