Krásná zajatkyně přehled
Nicola Cornick
Už jednou navštívil Simon Greville panství Grafton – aby se tady zasnoubil s mladičkou Annou. Pak ale vypukla občanská válka a Simon se postavil na stranu parlamentu, zatímco Anna s otcem přísahali věrnost králi. Po několika letech se Simon vrací jako nepřítel, dobude Grafton a jeho paní drží jako vězně. Ovšem touha po Anně ho neopouští a ona ho také stále ještě nepřestala milovat. Co v obou mladých lidech zvítězí? Oddanost jejich rozdílnému politickému přesvědčení, nebo láska…?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , HarlequinOriginální název:
Lord Greville, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krásná zajatkyně. Přihlašte se a napište ho.
Nemá chybu. Romantika, skvělý příběh, trocha dobrodružství i vtipu a hlavně hrdinka není žádná nána.
Kniha Krásná zajatkyně v seznamech
Anglie 17. století harlekýnky historické romance
2005 | Chudá snoubenka |
2008 | Krásná zajatkyně |
2005 | Sázka lady Allertonové |
2007 | Vánoční proměny: Hrst zlata / Tři dary / Nápadnická sezóna |
2015 | Dáma a statkář |
Po knížce jsem sáhla, protože jsem v poslední době četla víc příběhů ze současnosti a měla jsem chuť na nějakou tu historickou romantiku. Anna a Simon - dva paličáci bránící svou věc a tím pádem stojí na opačných stranách. Bohužel se jim do toho míchá láska i intriky a jejich vztah je tak trochu jako na kolotoči. U četení jsem se dobře bavila. Mělo to děj. Na Harleqinku docela dobré čtení. Někdy si zkusím najít nějakou další autorčinu knížku.