Phoenix přehled

Phoenix
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155706/phoenix-155706.jpg 4 241 241

Krásní mrtví série

< 4. díl

Nejsou živí. Nejsou mrtví. Něco mezi tím. Darina již pomohla objasnit tajemství smrti Jonase, Arizony a Summer. Nyní ji čeká to nejtěžší... Odhalit okolnosti záhadné smrti Phoenixe. Krásný mrtvý Phoenix, Darinin kluk, její největší láska. Už je to skoro rok, co zemřel, a oficiální verze vypovídá o rvačce na benzínce, při které byl ubodán. Kdo je zodpovědný za jeho smrt? Darina ví, že to musí zjistit, a že pak Phoenixe ztratí navždy... Opouštějí ji síly, nenachází u nikoho pomoc. Dokonce samotný Phoenix jako by pravdu znát nechtěl. Neviditelná křídla tlučou a Krásní mrtví nenaleznou klid, dokud pravda nevyjde najevo. Čas běží...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Phoenix. Přihlašte se a napište ho.

Artep071
31.05.2024 3 z 5

Celá série se dá přečíst za dva dny a tím pádem se dá zvládnout i to že tomu celkové chybí hodně všeho :)
Znovu bych to číst nezvládla...

AnnieR.
23.04.2021 2 z 5

Když jsem to četla poprvé, bylo to lepší.
...ale nic, co bych nedoporučila. Občas hloupé, občas nelogické.
Pokud jsi nenáročný čtenář a nehledáš chyby, pokud dokážeš ledaco odpustit, je to kniha pro tebe :)

knihomolka27
07.08.2020 2 z 5

Sbohem Darino, jsem ráda, že už se k tobě nikdy nepročtu. Protože tahle série mi stačila bohatě jednou. Ve zkratce tahle série postrádá to co postrádat nemá a má to co by mít nemusela....jako například až komickou teatrálnost, opakování děje a motivů, nedodělané postavy, hloupé dialogy, nelogičnost,přemrštěnost, neuvěřitelné vztahy.......kdyby všechno tohle fungovalo, tak by mi třeba vůbec nevadilo, že samotný námět není zas až tak moc originální

Knižní novinky (1. - 7. 10.)

30.09.2012

Kniha Phoenix v seznamech