Summer přehled
Eden Maguire
Krásní mrtví série
Nejsou živí. Nejsou mrtví. Něco mezi tím. Odhalí Darina včas temná tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých? Po Krásných mrtvých není několik týdnů ani stopy. Darině se po Phoenixovi strašně stýská. Snad se vrátí a pomůže jí vyřešit tajemství další záhadné smrti.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Summer. Přihlašte se a napište ho.
Autorka už se začíná trochu opakovat, což začíná být nudné. Jasně, zajímá mě příběh i rozuzlení, ale když vlastně předem tuším, co se bude dít a co se stane, už to postrádá tu originalitu, kterou jsem oceňovala v prvním díle...
Kniha Summer v seznamech
První dva příběhy se mi líbily víc. Třetí příběh ztrácí na atmosféře, která se mi v prvních dílech tak líbila. Vrahové jsou ve všech třech dílech tak podobní, že by to mohl být ten samý člověk. Všichni jsou psychopati.
V prvním díle se mluvilo o tělesném postižení, v druhém o ADHD, v tomto mělo zřejmě jít o schizofrenii. Vyobrazení této nemoci se však nepodařilo. "Slyšet hlasy a poslouchat co říkají." Přesně to obecné co si každý pod pojmem "schizofrenik" představí. Ani v tomto to neobohatilo. Ale přililo do ohně mýtů. Velká škoda.