Krásný holky přehled

Krásný holky
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415245/mid_krasny-holky-Q5n-415245.jpg 4 274 274

Sestry – Odcizení – Přežití Před více než dvaceti lety beze stopy zmizela Claiřina a Lydiina dospívající sestra Julia. Pár let poté se obě ženy odcizily a od té doby spolu nepromluvily. Z Claire se stala oslnivá manželka atlantského milionáře. Lydia, svobodná matka, žije s bývalým vězněm a jen tak tak vydělává na živobytí. Ani jedna z nich se však dosud nevzpamatovala z kruté ztráty, která jim zlomila srdce. Tato zničující rána se opět otevírá, když dojde k vraždě Claiřina manžela. Zmizení dospívající dívky a vražda muže ve středních letech, které dělí skoro čtvrt století. Co by je mohlo spojovat? Obě sestry opatrně uzavřou příměří a začínají pátrat v minulosti, aby zjistily pravdu. Odhalují přitom tajemství, která před dávnými lety zničila jejich rodinu… a nacházejí možnost vykoupení a odplaty tam, kde by je nejméně očekávaly.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , HarperCollins Polska
Originální název:

Pretty Girls, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krásný holky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (76)

andrea0221
15.07.2024 2 z 5

Mám ráda detektivky, ale psychologické. Tohle bylo na mě už moc ujeté, zbytečné popisování týrání žen, stačilo by naznačit a fantazie by zafungovala. Zde až moc popisné, takže ne ,díky.

Mikaela.books
09.07.2024 2 z 5

(SPOILER) Čo si predstavíte pod takýmto názvom? Ja určite nie to čo som sa dočítala !
Rada si kupujem náhodné knihy a nechávam sa prekvapiť čo som si to zasa kúpila. Kto to tiež niekedy robí?
.
Je to veľmi silný, dojímavý a veľmi pôsobivý príbeh, ktorý ani jedno oko nenechá suché.
Triler plný zapletiek s príbehom, pri ktorom zabudnete dýchať. Neobyčajný román plný lásky, bolesti, utrpenia, straty, zmierenia ale aj pomsty.
.
,, CLAIRE je atraktívna manželka atlantského milionára, topiaca sa v luxuse a jej sestra LYDIA je slobodná matka, vyliečená narkomanka, žijúca s bývalým kriminálnikom. Claire má všetko, Lydia nemá takmer nič. Ale ani jedna z nich sa nikdy nevyrovnala so stratou sestry JULIE, ktorá záhadne zmizla takmer pred dvadsiatimi rokmi. Nečakaná vražda Clairinho manžela im však do života vráti všetku tú hrôzu a bolesť z minulosti, na ktoré už skoro zabudli. Zmiznutie dospievajúceho dievčaťa a vražda muža v stredných rokoch, ktorých delí takmer štvrťstoročie: Čo majú tieto dve udalosti spoločné? Aby odhalili tajomstvá, ktoré po celé roky ničili ich rodinu, dve odcudzené a rozhádané sestry - bojovníčky uzavrú prímerie, spoja svoje sily… a objavia bolestivú pravdu na miestach, kde by ju najmenej hľadali. ''


Andie022
21.06.2024 3 z 5

(SPOILER) Knížka měla super rozjezd, hororový nádech, temno, super.

Druhá půlka se ale hodně nepovedla. Ve chvíli kdy má být akce a bum bum, jsem četla o vzpomínkách, pocitech a počasí... posledních 100 stran jsem projela očima, což je hrozná škoda, když to porovnám se začátkem knihy a těmi pocity.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krásný holky v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených358x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených19x
v Knihotéce219x
v Chystám se číst149x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech3x