Krátké pohádky pro unavené rodiče přehled
Michal Viewegh
Oproti rozsáhlým klasickým pohádkám mají například tu výhodu, že každý z příběhů lze přečíst dětem do deseti minut. Kromě toho se v nich ukrývají peprnější doušky, jež ocení zejména unavení rodiče.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krátké pohádky pro unavené rodiče. Přihlašte se a napište ho.
Tuto jsem synovi předčítala. Za mě pěkná hloupost, ale syn se celkem bavil. Hlavně jak se tatínek zbláznil byla jeho oblíbená pohádka.
Rychlovka na jedno odpoledne - dětem bych to tedy nečetla, nepřijde mi to ani nijak extra zajímavé, zábavné - prostě to jen plyne bez většího dopadu, alespoň že místy se člověk pousměje. Vcelku zbytečná knížka, které dávájí přidanou hodnotu leda ilustrace (vydání z roku 2022, ilustrace od Pavla Filip Navrátilová).
Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)
18.09.2022
Knihy, které mají méně než 200 stran
05.01.2016
Kniha Krátké pohádky pro unavené rodiče v seznamech
2002 | Báječná léta pod psa |
2006 | Účastníci zájezdu |
2010 | Biomanželka |
1994 | Výchova dívek v Čechách |
2011 | Mafie v Praze |
Kdybych byla nakladatel, knihu bych nevydala. V současné době je knižní trh zahlcen spoustou nekvalitních knih a tahle je jedna z nich. Nechápu, jak je možné, že to napsal Michal Viewegh. Nemluvím o tom, že za knihu jsem dala lehce přes 300Kč a je v ní nedokončená předmluva - chyba redakce, někde jim vypadla stránka. Obsahově kniha nenadchne, není ani pro děti, ani pro dospělé. Dočetla jsem jen díky krátkému rozsahu.