Krátký návod, jak udělat psa šťastným přehled

Krátký návod, jak udělat psa šťastným
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468872/bmid_kratky-navod-jak-udelat-psa-stastny-Pkb-468872.jpg 4 72 72

Hvězda kanálu National Geographic Cesar Millan, prosláveny programy Dog Whisperer with Cesar Millan a Cesar Millan Leader of the Pack , je nejvyhledávanější znalec psího chování na celém světě, uznávaný za své přesné odborné znalosti psí psychologie. Kniha Krátký návod, jak udělat psa šťastným je jak inspirativní, tak praktická. Průvodce čerpá z tisíců výcvikových setkání po celém světě, které jsou přetavené do 98 zakladních lekcí. Společně pomohou každému majiteli používat klíčová hlediska Cesarovy proslavené filozofie, aby vytvořil svému psu co nejvíce naplněný život. Na těchto stránkách Cesar bádá v životně důležitých tématech, která vedou kromě zakladní poslušnosti k pochopení srdce a mysli našich milovaných mazlíčků.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Timy Partners
Originální název:

Cesar's Way, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krátký návod, jak udělat psa šťastným. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (15)

Ladislav73
10.01.2024 4 z 5

Toto jsou jen některé z rad a ponaučení :

Pravidlo Žádný dotyk, žádná slova, žádný oční kontakt můžete používat ve spoustě situací.

Psi žijí pro tuto chvíli. Nezabývají se chybami minulosti, ani se neobávají budoucnosti.

Pes je nejčistší forma energie, se kterou se můžete setkat, bezvýhradná láska. Nezáleží na tom, jestli si myslíte, že jste oškliví, nebo že vás lidé nemají rádi, nebo jste přisli o práci. Víte, ten pes vás bude milovat.

Být vůdcem smečky nelze jen v tomto okamžiku. Vůdce se musí vyvíjet, učit a vycházet vstřic životním změnám. Vůdce se nesmí bát nebo se stydět opřít o svou smečku a dovolit jejím členům pomoci mu udržet si vyrovnanost. A je jedno, jak obtížné jsou překážky, nesmí se jimi nechat zastavit.

Pohyb, disciplína a náklonnost.

Knihu jsem přečetl, protože jsem viděl Cesara v televizi. Myslím si, že je lepším vůdcem smečky a psychologem psů než spisovatelem. Přesto kniha stojí za přečtení.

Ava365
10.02.2021 3 z 5

TV Seriál je mnohem lepší. Tady jde pouze o obecné a ne moc přínosné a využitelné rady. Chvílemi kniha balancuje na pomezí filozofických a ezoterických úvah.


jana8352
24.07.2020 1 z 5

Myslím že je mnoho lepších knih o výchově a výcviku psa pro pejskaře, kniha mi nic nového nepřinesla. Je to jen tištěný doplněk televizního pořadu. Ale třeba někomu jinému se může líbit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krátký návod, jak udělat psa šťastným v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených103x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených2x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x