Krb bez ohně přehled

nehodnoceno
Krb bez ohně
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534052/mid_krb-bez-ohne-65ed99d534d43.jpg 0 0 0

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krb bez ohně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

mol378
03.09.2019 5 z 5

Plnotučná červená knihovna, brak jak zvon! Vytahovaly jsme s kamarádkou tyhle klenoty z knihovničky mojí prababičky, když nám bylo tak 12 - 14, četly to nahlas v létě u vody a válely se smíchy. Ona byla krásná, on byl bankéř - okamžitě se sňatkem se tato chudobná, leč čistá dívenka z prostého příbytku změnila obratem upracované ručky v dámu z vyšších kruhů, která bez problémů vedla domácnost ve vile plné služebnictva a požívala od nich zaslouženého respektu, s lidmi z řad smetánky jednala na takové společenské úrovni, že nikdo nepoznal její prostinkou výchovu a naopak kdekterá milostslečna mohla se u ní učit bontonu. Odehrává se tam plno senzačních náhod a vše spěje k závěrečnému obrovskému hepyendu - jak náleží! Miluju větu: Krajkový jabot na povadlé její hrudi poplašně se chvěl! Doporučuju nejvíc! Oceňuju vysoko, protože je to opravdu zábava, bez ironie. Prvorepublikově naivní.

Mayashell
29.11.2017 5 z 5

romantický příběh z dob minulých. O chudobě a nemanželském dítěti. Kdo má příběhy " pro pamětníky " rád, tak doporučuji. Film jsem viděla až po přečtení knihy a jsou tam rozdíly, ale to nesnižuje kvalitu dobře napsané knihy na tehdejší dobu.


cecetka
05.12.2016 4 z 5

Prvorepublikova cervena knihovna. Film s Hanou Vitovou a R.A.Dvorskym je znamy, kniha uz asi tak moc ne. Musim priznat, ze je hezky napsana, neni to zadna naivita. Samozrejme jde o to, jak chuda holka nakonec ke stesti prisla, ale pribeh je psany hezkym jazykem a plynule utika.
Milovnicim romantiky se urcite libit bude.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krb bez ohně v seznamech

v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x