Křehké souznění přehled

Křehké souznění
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47201/bmid_krehke-souzneni-aTG-47201.jpg 4 44 44

Adrianna má na rozmyšlenou jediný týden - buďto zdědí veškerý rodinný majetek, ale zároveň se vdá za hamižného Richarda, anebo tajně zmizí bez koruny. Na útěku se střetne s autem hospodského Quinna. Aby splatila škodu z nehody, nabídne mu, že v jeho podniku bude hrát na klavír. Richard se však Adrianny a jejího majetku nehodlá vzdát.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

A Week From Sunday, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křehké souznění. Přihlašte se a napište ho.

rakakan
21.09.2023 2 z 5

Kniha na lehatko u moře jako dělaná. Na odpočinek doporučuji.

biki
23.01.2022 4 z 5

Knihy této autorky se poněkud odlišují od obvyklých romancí - většinou se děj odehrává v době či prostředí, které romantice moc nesvědčí, a také hlavní postavy většinou neoplývají hmotnými statky (i když v případě hrdinky této knihy to tak úplně neplatí). I do těchto výchozích podmínek však autorka dokázala zasadit krásný příběh lásky - v tomto případě mezi dívkou zvyklou na pohodlí a jistý přepych, ale která se dokázala za své štěstí také poprat, a muže, který urputně bojoval za lepší život hlavně pro svého bratra. Také napínavá zápletka a její závěrečné vyvrcholení byly skutečně velmi zdařilé. Při hodnocení opět lituji, že nelze hvězdičky půlit - dnes 90%.

babiočka
18.01.2022 5 z 5

Příjemné odpočinkové počteníčko s napětím i romantikou.

Kniha Křehké souznění v seznamech