Krev mé krve přehled

Krev mé krve
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269394/bmid_krev-me-krve-269394.jpg 4 135 135

Román z roku 1930 se stal světovým bestsellerem, předlohou filmu a dodnes vychází ve stále nových vydáních. Zdánlivě prosté vyprávění v sobě skrývá přesně vyváženou směs tvrdé životní reality, sentimentu a věčné, ničím nezničitelné mateřské lásky. Jakoby jedním dechem chrlí Mary Williamsová ze stránek knihy svou zpověď. Ve vzpomínkách se vrací k svatbě, šťastnému manželství a nejkrásnějším okamžikům, kdy držela v náručí právě narozené dítě. Přivedla na svět čtyři a po smrti manžela je s vypětím všech sil a za cenu těžkých obětí sama vychovala. Tím nejdůležitějším v jejím příběhu je však láska matky, která nezmizí, ať už jsou děti jakékoli a spáchají cokoli. A možná právě toto poselství je důvodem, proč kniha dokáže oslovit další a další generace čtenářů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krev mé krve. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (50)

Amanita
28.08.2024 4 z 5

Text bez interpunkce pro mě měl neuvěřitelný spád. Hodně mě však ke čtení lákala i dějová linka, protože jsem prostě chtěla vědět, jak to dopadne. Hlavní hrdinka mě neuvěřitelně štvala, jak stále znovu dopouštěla svému nejstaršímu synovi, ale taková má asi mateřská láska být - bezpodmínečná.

rusalka123
21.03.2024

Čtení knihy jsem vzdala přesně po jednom odstavci, když jsem si uvědomila, že chybějící interpunkce není jen chybou tisku.


Monike
25.02.2023 4 z 5

Silny to pribeh. Psano jak to slo. Chybejici interpunkce mi delala z pocatku problem, ale zajimalo me, jak to cele dopadne. Diky CV.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krev mé krve v seznamech

v Přečtených182x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených23x
v Knihotéce116x
v Chystám se číst64x
v Chci si koupit6x