Kriminální případy ze Šumavy přehled

Kriminální případy ze Šumavy
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257795/bmid_kriminalni-pripady-ze-sumavy-257795.jpg 4 14 14

Odrácená strana Šumavy Šumava – průzračný, voňavý horský vzduch. Nádherná příroda, úchvatná jezera, slatě, prameny řek, dokonce prales. A také místa bývalých vojenských cvičišť, kam po desetiletí nevstoupila lidská noha. Jenže Šumava, to bohužel není jen všeobjímající krása, nádherná příroda a idylická krajina, jak ji vnímá snad každý, kdo sem zavítá. I zde se můžeme setkat se zločinci a kriminálními případy. I tady s nimi muži a ženy zákona svádějí každodenní, nikdy nekončící zápas…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kriminální případy ze Šumavy. Přihlašte se a napište ho.

Pavlnka
23.01.2024 3 z 5

Sice pravdivé příběhy, ale nějak mě neoslovily. Takové suché, nudné a bez šťávy. Rychlé přečteny a asi i rychle zapomenuty.

sakro
17.09.2023 5 z 5

Velmi příjemné a oddechové počtení evokující tolik oblíbenou televizní Policii Modrava. Chápu, že kdo čekal krimi, bude zklamán. Ale kniha poskytuje přesně to, na co upozorňuje ve svém předslovu, a to že, cituji:"není literaturou faktu, nýbrž povídkovým zpracováním skutečných událostí za použití autorské licence." Tak mi autoři knihu představili, tak jsem ji přijal a proto jsem nesmírně spokojen. Takže odcházím zajišťovat další díly.

janina66
11.01.2021 3 z 5

Příběhy podle skutečných případů. Podané, ale velmi nezajímavým, až nudným způsobem, převyprávěním. Žádné vyšetřování. Ale krásný popis šumavské přírody.

Kniha Kriminální případy ze Šumavy v seznamech