Zlaté cihly + Město zločinu přehled
Steve Barlow , Steve Skidmore
Staň se členem Krimitýmu! Rozhodni se, jak budeš zločin vyšetřovat. Ale pozor! Dobře se rozmysli. Když uděláš chybu, budeš z případu odvolán. Pozorně sleduj všechny dostupné ilustrace, na kterých mohou být ukryty stopy, důkazy a řešení tajných kódů. Pečlivě si poznamenej, kolik špatných rozhodnutí jsi udělal. Na závěr se dozvíš, jestli jsi dobrý agent. Obrněný konvoj byl v Moskvě přepaden a stovky zlatých cihel ukradeny. Kdo stojí za loupeží a kam zlato zmizelo? Musíš se vypravit do Ruska, vyřešit případ a najít uloupené zlato. Zločinci chystají v Londýně útok. Kdo stojí v pozadí a kde útok chtějí provést? Dej se do vyšetřování, je to závod s časem!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlaté cihly + Město zločinu. Přihlašte se a napište ho.
Tyhle knihy mám hodně ráda, celý příběh si čtenář utváří sám. Záleží jen na jeho rozhodnutí. Příběhy mě bavily.
Kniha Zlaté cihly + Město zločinu v seznamech
Osobně bych hodnotil obě části knihy zvlášť. Město zločinu je podle mě skvělé, dynamické a napínavé. Zlaté cihly oproti tomu jsou zbytečně natahované a některá rozhodnutí mi přišla nelogická, vzhledem k informacím, které dostanete.