Křivé ostří přehled
Martin D. Antonín (p)
Rrhan zuří. Kovář Hengar ho požádal, aby odešel. A na cestu mu dal zbraň, kterou mladý trpaslík sám vykoval. Zbraň, která brzy získá příhodnét jméno. Křivé ostří... Mladičký panoš Jeník z Polomi se stane svědkem únosu princezny Vvioly. Chce-li se pomstít vrahům a získat zpět ztracenou čest, nezbude mu nic jiného, než požádat o pomoc trpaslíky... a ve světě dvorských spiknutí, zablácených bitevních polí a zaplivaných putyk se odehraje příběh, při jehož zapisování se kronikářům hrůzou třese ruka. Příběh hrdinů, o jakých se dlouho vypráví... Křivé ostří je čistokrevná fantasy z pera šermíře a dobrodruha, který ví, o čem mluví. Při čtení humorem okořeněného a akcí nabitého románu se nudit rozhodně nebudete...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křivé ostří. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle byla naprostá pecka. Těším se na další příběhy trpaslíků v novém vydání. Trpaslíci jsou napsáni důstojně a trpaslicím nechybí vousy a přitom to nepůsobí směšně. Klobouk dolů
Neviem ako dlho si budem pamätať dej, aj keď určitá forma ironizujúcej originality sa mu nedá uprieť. Forma mi trochu pripomínala GoT, keď autor jednoducho uťal niektorú z dejových línií, ale v tomto prípade sa postava nevyvíjala a zomrela tak nesympatické ako bola od začiatku. Tie dve preživšie , majú svoj potenciál, ale to ukáže až budúcnosť.... ale ako audio do auta to nebolo najhoršie.
Kniha Křivé ostří v seznamech
trpaslíci česká fantasy fantasy česká fantastika
2004 | Křivé ostří |
2009 | Město přízraků |
2015 | Pekelná šleha |
2010 | Hovězí v žaludku - Pekelný nářez |
2008 | Zelená |
Hezké.
Místy mě vytáčela nesmrtelnost některých trpaslíků a opěvování alkoholu.
Celkově jsem nadšený.