Kroky k slnku přehled
Corban Addison
Pôsobivý a ľudsky dojímavý román s nádherným príbehom a dôležitým odkazom. Keď ničivá vlna cunami zasiahne indické pobrežie, sestry Ahaljá a Sítá sa stanú sirotami bez domova. Cestou do kláštora, v ktorom vidia jediné bezpečné útočisko, padnú do rúk kupliarom a ocitnú sa vo svete nelegálneho obchodu s ľuďmi. Na opačnom konci sveta vo Washingtone právnik Thomas Clarke po náhlom úmrtí trojmesačnej dcérky, následnom odcudzení sa s manželkou a problémoch v zamestnaní urobí osudné životné rozhodnutie. Odchádza do Indie a svoje nové poslanie nachádza v záchrane Ahalje a Síty.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2012 , Fortuna Libri (SK)Originální název:
A Walk Across The Sun, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kroky k slnku. Přihlašte se a napište ho.
Začátek dobrý, ale od půlky takový laciný. Dočítala jsem v letadle a dost jsem to přeskakovala a myslím, že jsem o nic nepřišla.
Běžně tenhle typ literatury nevyhledavám, tahle se ke mně dostala náhodně a co? A dobrý. Sice lehce nereálné situace, ale člověk by měl věřit, že aspoň někdy dobro zvítězí.
Kniha Kroky k slnku v seznamech
Indie pro ženy prostituce sexuální násilí psychologické romány sestry tsunami
2012 | Kroky ke slunci |
2021 | Volání havrana |
2013 | Beznadějný případ? |
2018 | Trnitá sklizeň |
Strhujúci príbeh. Knihu som napriek jej rozsahu prečítala za dva večery. Nevedela som sa od nej odtrhnúť, je napísaná veľmi pútavo. Ale predstava, že sa niečo také naozaj deje, ma bude strašiť ešte dlho. Určite odporúčam.