Nádherné bytosti přehled
Kami Garcia , Margaret Stohl
Kronika prokletých zaklínačů série
1. díl >
Ethan žije v městečku Gatlin v Jižní Karolíně celý život, stejně jako celé generace jeho rodiny. A jedno ví bezpečně – tady se nikdy nic nemění, nikdy se nic neděje. Pak se však objeví Lena Duchannesová a najednou není nic takové, jako bylo dřív. Ethan postupně zjišťuje, že výstřední, zvláštní, nešťastná a nesmírně přitažlivá Lena je z rodiny mocných Zaklínačů a o jejích šestnáctých narozeninách na ni má dopadnout kletba – kletba, která ohrožuje její život. Lenu a Ethana však k sobě váže hlubší pouto, než kterýkoli z nich tuší, a Ethan je možná Leninou jedinou nadějí. -- zdroj: www.legie.info --... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2013 , Knižní klubOriginální název:
Caster Chronicles: Beautiful Creatures, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nádherné bytosti. Přihlašte se a napište ho.
Ethan se seznámí s Lenou která je svým způsobem zvláštní dokáže různé věci které normální člověk neumí stále Ethana varuje aby jí nechal na pokoji ale on o tom nechce nic slyšet protože ji miluje doporučuji
Když jsem to četl před deseti lety, tak mě to bavilo víc, a to díky náctileté lásce, ke které už nemám tak blízko jako kdysi :D Ale pořád svět zaklínačů má svoje kouzlo, je to dobře napsané, čte se to celkem pohodově a rád jsem si osvěžil tuhle fantasy sérii. Ale vnímám, že některé věci jsou tam popsány jen okrajově, něco bylo moc rychlé, něco zase moc zdlouhavé a spoustu věcí jsem pozapomněl a pozměnilo se mi díky filmu, ale furt super.
Kniha Nádherné bytosti v seznamech
v Přečtených | 1 327x |
zfilmováno USA (Spojené státy americké) městská (urban) fantasy zaklínači fantasy maloměsto Jižní Karolína
Neohúrilo, ale až na zopár zdĺhavejších pasáží sa to čítalo celkom dobre. Taká romantická fantasy oddychovka s celkom originálnym námetom.