Praktický sprievodca přehled
Tony DiTerlizzi , Holly Black
Kronika rodu Spiderwicků / Kronika rodu Spiderwickovcov série
1. díl >
Tri obyčajné deti Jared, Simon a Mallory Graceovci vstúpili do iného sveta - a pritom neodišli z tohto! Dvojica talentovaných autorov Tony DiTerlizzi a Holly Blacková riskovala všetko, aby ich pozoruhodné rozprávanie uzrelo svetlo sveta. Päť kníh - jedno vzrušujúce dobrodružstvo - Kroniky rodu Spiderwickovcov! Ich svet je bližšie, než si myslíte.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2008 , Ikar (SK)Originální název:
The Field Guide, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Praktický sprievodca. Přihlašte se a napište ho.
Na základní škole moje oblíbené knížky. Už od té doby uběhlo hodně let, ale i teď mě baví. Rozhodně doporučuji dětem i jako odpočinkovou jednohubku pro dospělé :)
Knížky z této série byly vždy mým nesplněným dětským snem. Snem, který jsem se rozhodla teď v dospělosti naplnit. Trochu mě mrzí, že jsem jako malá nejdříve viděla film, který je mimochodem taky moc pěkný. I přesto jsem první díl přečetla jedním dechem a těším se na další. Kratší knížka, děj se netáhne, krásné obrázky + moc hezké téma kouzelných tvorů. Podle mě ideální knížka pro děti, u kterých chcete podpořit chuť ke čtení.
Fantasy není jen Harry Potter! Dětské knihy, které vás okouzlí
28.04.2023
Kniha Praktický sprievodca v seznamech
Holly Black miluju, je to krásný, kouzelný svět, knížky je od prvních stránek zajímavá a napínavá. Pro mladší děti ideál i já jako dospělák jsem si čtení užil.