Políbená ledem přehled
Amanda Hocking
Kroniky Kaninu série
Ve velkolepých síních křišťálového paláce se skrývá tajemství, které hrozí zničit celé království… Bryn Avenová se odmítá vzdát snu sloužit království, které miluje. Tento sen ji teď přivede do úplně nového světa… a třpytivého paláce Skojarů. Národ Skojarů potřebuje ochránit před tím samým brutálním nepřítelem, který ohrožuje Kanince, a Bryn jim chce pomoci. Sama je poloviční Skojarka a tohle je pro ni šance zjistit něco o svém ztraceném dědictví. Na Bryninu misi dohlíží její šéf Ridley Dresden, ale když jejich nepopiratelná přitažlivost nabere žhavé obrátky, jejich vztah dostane úplně jiný rozměr – na který není ani jeden z nich připraven. Jak se ti dva noří hlouběji do světa Skojarů, začínají odhalovat dlouho skrývané tajemství. Brzy vyjde najevo temná pravda o Brynině vlastním milovaném Kaninském království a zcela změní její postavení v něm… a ohrozí všechny, které miluje.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2017 , CooBooOriginální název:
Ice Kissed, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Políbená ledem. Přihlašte se a napište ho.
Políbená ledem mě okamžitě chytla a nepustila. Druhý díl ze série Kroniky Kaninu je ještě lepší, akčnější, romantičtější a konečně jsem si oblíbila postavy, za které jsem se modlila, aby v každé situaci měly aspoň špetku rozumu. Někdy to vyšlo a jindy jsem nevěřícně kroutila hlavou, protože jsem nechápala, jak mohly věřit, že tohle skončí dobře. Zvláště v závěru jsem se chytala za hlavu. Knížka skončila velmi napínavě a já záhy zjistila, že poslední třetí díl už se neprodává. Tohle mi snad vesmír nemůže udělat.. :')
Bylo to dobré a napínavé. Já se od knihy neodtrhla a to závěrečné vyústění mě tedy překvapilo.
Kniha Políbená ledem v seznamech
2016 | Mrazivý oheň |
2012 | Dědička |
2013 | Boj o trůn |
2017 | Křišťálové království |
2013 | Rozpolcení |
Další pěkný pohádkový příběh s nádhernou knižní obálkou. Tentokrát se blíže podíváme do světa Skojarů, kde bude Bryn téměř detektivně pátrat po zmizelé královně. Kniha se opět četla rychle a byla plná napínavých pasáží. A po tom závěru jsem si hned musela nachystat další díl a pustit se do něj co nejdříve. :) Jediné co mi trochu vadí, jsou názvy kapitol, které až moc prozrazují, co se bude v dané kapitole dít, i třeba nějaký zvrat. Ale to knize ráda odpustím a přimhouřím nad tím oko.