Krtkův týden přehled
Zdeněk Miler , Michal Černík , Kateřina Miler
Leporelo s obrázky Zdeňka Milera. Oblíbené leporelo hravou formou seznamuje děti s jednotlivými dny týdne. Krtek se v pondělí pouští do práce tak, aby ji v pátek dokončil a přes sobotu a neděli si mohl užívat volných dnů. „A když máme neděli, je dobré být s přáteli. Krtek vlezl na krtinu: Přijďte ke mně na hostinu!“ Dítě se s pomocí krásných ilustrací a hravých veršů snadno naučí, jak následují jednotlivé dny v týdnu za sebou a čím jsou pro většinu lidí zajímavé.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krtkův týden. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohleto mi vždy jasně napoví, že je čas jít spinkat! Protože jinak můžu řádit nonstop.
Povedený příběh, verše budete umět po několika čteních zpaměti. Je tam nenápadně skryto poselství o tom, že je fajn mít smysluplnou náplň dne, překonávat překážky a nevzdávat se, pomáhat ostatním a umět se s ostatními dělit. Narozdíl od některých animovaných dílů Krtka je tohle balzám na duši.
Kniha Krtkův týden v seznamech
Trochu kostrbate verse, trochu to vypada, ze kazdou stredu prsi, ale tyhle nedostatky se Krtkovi daji odpustit :)